10 Ianuarie 2012 publicat în Psihologie 25 share-uri

Femeia are un suflet sensibil, insa ea s-a aratat foarte puternica de multe ori. Iata cele 6 schimbari simple care te vor transforma intr-o invingatoare.

Mananca sanatos si nu da inapoi de la putina miscare.

Atitudinea: Vezi jumatatea plina a paharului

Care este diferenta dintre doua persoane cu acelasi nivel intelectual, cu acelasi nivel de cultura, inteligenta, frumusete etc.? Atitudinea! Intr-o seara ma uitam la un serial al caror personaje principale erau doua fete dragute, interesante si destepte, dar foarte sarace. Scopul lor era sa adune o suma de bani pentru a-si deschide o afacere, asa ca au pornit pas cu pas. Ce m-a „lovit” a fost atitudinea lor care se reflecta in tot ceea ce faceau. Una dintre ele era pesimismul in persoana, iar cealalta optimismul. Atunci mi-am dat seama cat de mult poate aceasta atitudine sa-ti influenteze viata. Optimista se vedea facand ceva si avea incredere ca poate sa ajunga acolo unde si-a propus si reusea, iar cealalta vedea numai jumatatea goala a paharului si isi punea singura bete in roate. Bineinteles, un dram de realism nu strica, insa daca nu vedem si raza de lumina, nu avem cum sa inaintam in intuneric. Fii o invingatoare!

Garbo.ro iti recomanda si alte articole despre frumusetea si fericirea:

FERICIREA: 9 schimbari mici prin care putem regasi fericirea mare!

Emotia la feminin. Suntem femei, dar nu suntem nebune...

Femeie in lumea barbatilor

Femeile... si puterea. Oprah Winfrey

Cele mai puternice 10 femei din lume

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi si alte informatii despre frumusetea sufletului tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri