17 Noiembrie 2011 publicat în Noutati 8 share-uri

Cu ocazia Zilei Internationale a Diabetului, marcata anual pe data de 14 noiembrie, Centrul Medical MEDAS ofera un set complet de analize gratuite pentru evaluarea si depistarea diabetului pentru toti cei interesati sa aiba o grija in minus si sa se asigure ca nu sufera de aceasta boala.

Setul de analize gratuite contine un examen de fund de ochi, un examen EKG, un set de analize de laborator (hemoleucograma, glicemia, hemoglobinaglicozilata, colesterol total, HDL, LDL, trigliceride, uree, creatinina, acid uric), testarea sensibilitatii periferice a piciorului, precum si o consultatie gratuita la un medic diabetolog pentru evaluare si recomandari.

Toti cei interesati sunt asteptati la clinicile MEDAS Unirea (Bd. CorneliuCoposu, nr. 2A – in cadrul Unirea Shopping Center, aripa Calarasi – demisol) si MEDAS Titan (Bd. Nicolae Grigorescu, nr. 41, sector 3 – inincintaPoliclinicii Titan la etajul 5). Oferta este valabila in perioada10 noiembrie – 10 decembrie 2011.

Preventia se afla in mod constant in centrul preocuparilor noastre. Acesta este motivul pentru care lansam constant astfel de oferte– analize gratuite pentru depistarea diferitelor boli - care sa incurajeze pacienții sa aiba grija de sanatatea lor. Diabetul este o boala silentioasa, care nu prezinta initial foarte multe simptome, dar bogata in complicatii, atunci cand nu este depistata din timp. Invitam pacientii MEDAS, dar si pe toti cei care vor sac onfirme faptul ca sunt sanatosi, sa beneficieze de aceasta oferta.” a declarat Dr. Simona Iolanda Ateia, director general al lantului de clinici MEDAS.

Conform Ministerului Sanatatii, in Romania numarul pacientilor cu diabet este de aproximativ 1,1milioane de persoane, reprezentand un procent de aproximativ 7,5% din populatie. La nivel international, peste 346 de milioane de persoane sufera de aceasta boala, iar numarul acestora se va dubla pana in 2030, estimeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri