4 Noiembrie 2011 publicat în Noutati 15 share-uri

Nescafe Cappuccino, cu un gust autentic italian si multa spuma si Nescafe Mochaccino, cu aroma de ciocolata, au fost special create pentru a-ti crea cateva clipe de evadare.

Comunicat de presa

Ofera-ti un moment de relaxare cu NESCAFE Cappuccino! Zi de zi esti pe fuga, incercand mereu sa iti faci treaba cat mai bine si cat mai repede, ceea ce iti provoaca adesea o stare de stres. Nu esti singura care se confrunta cu aceasta problema, toti traim intr-o lume agitata.

Pentru a-ti pastra un tonus bun, este important sa iti faci timp pentru tine si sa ai mereu la indemana solutia ta secreta anti-stres. Nimic nu se potriveste mai bine pentru clipele de maxim efort decat cinci minute de relaxare cu delicatul NESCAFE Cappuccino sau cremosul NESCAFE Mochaccino.

In mijlocul freneziei zilnice, incearca noile arome NESCAFÉ Cappuccino, care iti vor aduce farmecul unei ore petrecute pe o terasa sau intr-o oaza de liniste, chiar la birou. Specialitatile de cafea instant NESCAFÉ Cappuccino, cu un gust autentic italian si multa spuma si NESCAFÉ Mochaccino, cu aroma de ciocolata, au fost special create pentru a-ti crea cateva clipe de evadare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!
Ofera-ti un moment de relaxare cu NESCAFE Cappuccino!“Ca lideri detasati pe piata de mixuri ne dorim sa inovam mereu produsele noastre pentru a oferi consumatorilor bautura potrivita pentru fiecare dintre ei, de aceea ne focusam acum si pe segmentul de cappuccino. Cele doua specialitati se adreseaza persoanelor care au nevoie de cateva minute de rasfat si liniste in ritmul dinamic si epuizant al fiecarei zile.”, declara Ana Maria Doxan, Business Unit Manager Nestlé Beverages.

Ia un pliculet de Cappuccino pentru tine si unul de Mochaccino pentru cea mai buna prietena, toarna continutul pliculetelor in cani si adauga 130 ml de apa incalzita la 80 de grade Celsius. In cel mai scurt timp, gustul fermecator de ciocolata sau cappuccino va va cuceri definitiv.

Cand vrei sa schimbi cursul unei zile agitate, ai nevoie doar de un pliculet de NESCAFÉ Cappuccino sau si starea ta de spirit se va schimba instant.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Produsele sunt comercializate pe piata in pliculete de 13g, respectiv 18g (varianta cu aroma de ciocolata).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri