Universul DallesGo este un proiect cultural care introduce metode contemporane in zona cursurilor profesionale. Editie cu editie, am creat un produs de top, cu profesori care exceleaza in domeniile lor si se bucura de recunoastere publica. Profesionisti cu cariere exemplare isi ofera, in cadrul cursurilor, disponibilitatea de a transmite mai departe secretele meseriilor lor.

Universul DallesGo isi deschide larg portile pentru a treia generatie de cursanti. Din noiembrie, intr-o locatie noua! Cursurile urmeaza sa fie gazduite in Palatul Universul, cladire bucuresteana cu mostenire istorica si culturala, ridicata la initiativa directorului Stelian Popescu (1875 - 1953), care a dorit sa creeze un sediu modern pentru ziarul Universul, la acea perioada, cel mai titrat ziar din Romania. Sala Studio si Sala DaVinci devin locul de intalnire al oamenilor creativi si pasionati, al celor care isi doresc sa fie in pas cu moda, cu arta, si cu tot ceea ce presupune ideea de contemporaneitate.

Universul DallesGo a demarat promovarea si inscrierile pentru sesiunea de toamna si adauga in programa, pe langa cursurile deja consacrate, cursurile avansate pentru MAKE-UP si STILISM & TENDINTE IN MODA, precum si un nou concept de curs, Home Improvement & Do It Yourself.
HOME IMPROVEMENT & DIY (Do It Yourself) – destinat celor care isi doresc sa afle, pas cu pas, cum se concepe si se pune in practica o amenajare de interior reusita si personalizata. La finalul celor 12 saptamani, cursantii vor reusi sa schiteze un plan coerent de imbunatatire a propriei locuinte, sub indrumarea Andreei Muresan, ale carei preocupari se leaga de domeniul amenajarilor interioare de aproape 17 ani. In plus, participantii vor fi initiati in tainele materialelor si uneltelor necesare pentru reconditionarea pieselor vechi de mobilier sau accesorii. In cadrul workshopurilor, se vor realiza lucrari handmade de catre participantii care doresc sa imprime obiectelor din casa amprenta personala si urmaresc sa afle cum pot reda un suflu nou obiectelor vechi de mobilier. Partener: Bosch – Dremel.

STILISM & TENDINTE IN MODA – Stilistul MARIAN PALIE, recunoscut in domeniul sau, va sustine in continuare cele 12 sesiuni saptamanale module, destinate celor care isi doresc sa isi inceapa cariera de stilist defashion sau celor care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimenare.Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil.

Kudika Tarot

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri