Universul DallesGo este un proiect cultural care introduce metode contemporane in zona cursurilor profesionale. Editie cu editie, am creat un produs de top, cu profesori care exceleaza in domeniile lor si se bucura de recunoastere publica. Profesionisti cu cariere exemplare isi ofera, in cadrul cursurilor, disponibilitatea de a transmite mai departe secretele meseriilor lor.

STILISM & TENDINTE IN MODA – modulul avansati printr-un program dinamic si interactiv, cursantii vor avea ocazia sa acumuleze noi experiente in domeniul tendintelor si stilismului care le vor accelera formarea profesionala. Fiecare workshop exploreaza potentialul de dezvoltare al cursantilor, acestia avand oportunitatea de a-si diversifica formele de expresie. Scopul este cultivarea talentului lor creativ si a simtului estetic. Propunerile neconventionale si inspirate sunt cele asteptate din partea participantilor. Programa cursului este special conceputa pentru pregatirea viitorilor consultanti de imagine si stil. Vei face cunostinta cu echipe profesionale din industrie, vei efectua vizite de lucru in ateliere de design si in fabrici ale unora dintre cei mai importanti producatori de textile si marochinarie, avand ocazia sa iti construiesti un portofoliu personal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

MAKE-UP – Sustinut de ALINA BRAILESCU, make-up artist cu o cariera indelungata si spectaculoasa in domeniu. Cursul de make-up permite cursantilor sa descopere detaliile fizionomiei si modul in care trasaturile pot fi estompate sau puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului. Partenerul oficial Melkior pune la dispozitia cursantilor produse cosmetice profesionale din gama Peggy Sage.

MAKE-UP – modulul avansati oferaoportunitatea specializarii profesionale, acordand la finalul celor 12 sesiuni saptamanale diplome acreditate si posibilitatea achizitionarii de kit-uri profesionale Peggy Sage (cu discount), oferite de catre partenerul Melkior. Persoanele care isi doresc o cariera de make-up artist vor invata tehnici avansate de machiaj profesional folosite in cadrul prezentarilor de moda, sedintelor foto, in show-urile televizate, in productia clipurilor muzicale, in teatru si in cinematografie. Fiecare cursant va beneficia in ultimul curs de un shooting foto realizat de un fotograf de moda experimentat. Modele profesioniste vor participa la sesiunea de make-up.

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri