12 Octombrie 2011 publicat în Noutati 23 share-uri

Frumusetea si cresterea corecta a parului depind inainte de toate de starea pielii capului. La nivelul dermului este localizata radacina parului constituita din celule vii si papila unde se gasesc localizate vasele sangvine ce furnizeaza parului ingredientele nutritive. Exista o multime de factori care au un impact negativ asupra starii scalpului si a parului. Acestea sunt, printre altele, stresul, dieta neadecvata, ingrijirea si tratamentele chimice efectuate incorect, coafarea si perierea frecventa a părului, dereglarile hormonale.

*Studii in vivo efectuate de un Laborator Independent 250 ml, 35 RON

H- PURIN matreata, piele grasa SAMPON ANTIMATREATA PENTRU SCALP SEBOREIC

extract de arbore de ceai + ulei de Manuka + ulei de cimbru + extract de salcie

Sampon pentru ingrijirea pielii capului pentru persoanele care au urmatoarele simptome: matreata, piele grasa, dermatita seboreica, psoriazis sau prurit intens al scalpului. Poate fi folosit ca tratament antimatreat dar si in scopuri profilactice.

Formula samponului este bazata pe combinatia uleiului de cimbru cu extractul de salcie, ce are proprietati puternic antibacteriene si antifungice; regleaza procesul de exfoliere a celulelor moarte (in opinia la 66% dintre respondenti*). Extractul de arbore de ceai si uleiul de Manuka au actiune antiinflamatoare si combat eficient matreata (în opinia la 72% dintre respondenti*). Pielea isi recapata echilibrul, iar parul ramane moale si usor de pieptanat. Testat clinic.

250 ml, 35 RON *Studii clinice - rezultate obtinute dupa 4 saptamani
H- PURIN matreata, piele uscata SAMPON ANTIMATREATA PENTRU SCALP SENSIBIL
pirocton olamina + D-pantenol
Sampon pentru ingrijirea scalpului sensibil, cu matreata uscata, mancarimi, iritatii si scuame. Poate fi folosit ca tratament antimatreata, dar si in scopuri profilactice. Contine pirocton olamina ce combate eficient matreata si simptomele asociate acesteia. Are actiune antibacteriana si antiinflamatoare, purifica scalpul eliminand matreata si calmează pruritul (in opinia la 80% din respondenti*). D-pantenolul diminueaza iritatile pielii. (in opinia a 75% dintre respondenti*). Scalpul isi recapata echilibrul natural, iar parul ramane moale si usor de pieptanat. Testat clinic.
250 ml, 35 RON*Studii clinice - rezultate obtinute dupa 4 saptamani

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri