11 Octombrie 2011 publicat în Noutati 7 share-uri

Site-ul www.desario.ro se adreseaza persoanelor care doresc sa achizitioneze articole vestimentare frumoase si de calitate facute de producatorii romani.

Desario este un concept store online, menit sa intermedieze relatia dintre producatorii romani si pasionatii de moda. In prezent, sase branduri importante din Romania s-au alaturat conceptului Desario, iar gama de produse s-a extins in ultima perioada. Totodata, Desario este partener al Asociatiei „Romanian Textile Concept” si doreste in continuare sa sprijine producatorii, designerii si si artizanii romani.

Site-ul www.desario.ro se adreseaza persoanelor care doresc sa achizitioneze articole vestimentare frumoase si de calitate facute de producatorii romani.

Recomandarile Desario pentru aceasta toamna vin din partea celor mai buni producatori romani care s-au intalnit pe site-ul pentru a creste notorietatea industriei romanesti in randul consumatorilor si producatorilor locali. Totodata, calitatea texturii, culorile vii si modelele inedite sunt elementele diferentiatoare care subliniaza mesajul Desario, acela de a promova piese vestimentare ce apartin exclusiv producatorilor romani si la preturi foarte mici.

Kudika Tarot

Colectia Desario toamna-iarna lansata recent este generoasa, tinutele producatorilor romani mizand pe varietate si originalitate: pulovere, paltoane, rochii, incaltaminte, accesorii si genti prin care pasionatii de domeniu isi pot orienta atentia catre creatiile romanesti . De aceea, Desario are increderea in cresterea retelei de colaboratori – producatori romani – pe care ii incurajeaza sa aduca un suflu nou pietei din Romania.

Pentru a primi ultimele update-uri despre piesele vestimentare adaugate, trebuie sa va abonati la newsletterul Desario Boutique: www.desario.ro.

Foto front si main: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri