12:10, 4 Octombrie 2011 publicat în Noutati 16 share-uri

Milka a lansat website-ul www.orasultandretii.ro, un oras virtual al tandretii care le ofera romanilor ocazia de a-si manifesta tandretea fata de cei dragi, prin postarea unor mesaje cu gesturile tandre pe care le-ar face pentru cineva apropiat.

Milka a lansat website-ul www.orasultandretii.ro, un oras virtual care le ofera romanilor ocazia de a-si manifesta tandretea fata de cei dragi, prin postarea unor mesaje cu gesturile tandre pe care le-ar face pentru cineva apropiat. Site-ul este parte componenta a campaniei Milka „Indrazneste sa fii tandru” ce ii provoaca pe europeni sa indrazneasca sa impartaseasca un moment de tandrete cu familia si prietenii, pentru a aduce o nota de emotie in vietile lor.

Mesajele tandre pot fi postate pe website in diferite puncte de pe strazile Orasului Tandretii. Fiecare mesaj va participa la concursul online ce se desfasoara in perioada 21 septembrie – 25 octombrie si in cadrul caruia cele mai votate mesaje din fiecare saptamâna vor fi transformate in realitate, in orasul fiecarui castigator si in locul ales de acesta.
Dupa prima saptamana de concurs avem deja un mesaj castigator, ce descrie un gest de tandrete trimis de Cristina Giurgea pentru sora ei: „Daca in lume nu ar exista carti, le-as scrie pentru tine”. Mesajul va fi transpus intr-o executie neconventionala, in Bucuresti, in locatia aleasa de castigatoare.

“Ideea crearii platformei www.orasultandretii.ro s-a nascut in urma rezultatelor Raportului Milka privind Tandretea care a pozitionat Romania pe locul 10 in topul celor mai tandre tari din Europa. Pentru aceasta, am creat un oras virtual – similar unui oras obisnuit din Romania - in care utilizatorii au posibilitatea sa faca un gest tandru pentru cineva drag. Am vrut astfel sa aratam ca, in ciuda ritmului alert, si romanii pot fi mai draguti, mai deschisi, mai relaxati si pot face gesturi tandre pentru cei dragi”, a declarat Cristina Pindaru, brand manager Milka.

Citeste si:
Papa Francisc despre criza coronavirus: Gesturile de grijă,...
Papa Francisc despre criza...
Pentru a stimula oamenii sa-si manifeste tandretea cat mai des, am transformat Piata Unirii din Bucuresti in „centrul” mesajelor tandre prin amplasarea literelor ce compun cuvintele orasultandretii.ro. Fiecare mesaj scris online va fi adaugat simbolic in aceste litere.
In perioada 24-25 septembrie, in apropierea literelor, consumatorii au fost invitati in cortul Milka, sa posteze un mesaj cu un gest tandru pe site-ul www.orasultandretii.ro si astfel sa contribuie la umplerea literelor.
Dupa 5 saptamani, pe 26 octombrie, la sfarsitul concursului, vom vedea cat de multa tandrete am reusit sa adunam si cati romani au indraznit sa fie tandri.
Pentru a va manifesta tandretea fata de cei dragi Milka va invita sa accesati site-ul www.orasultandretii.ro si sa transmiteti cat mai multe mesaje de tandrete.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri