5 Octombrie 2011 publicat în Noutati 4 share-uri

Colectia de baie de la Kneipp cu ulei de eucalipt relaxeaza simturile si regleaza respiratia. Uleiul de eucalipt are efect terapeutic si ajuta in cazul afectiunilor asociate sezonului rece, eliberand caile respiratorii

Din 1891, Kneipp s-a preocupat de crearea produselor cu efecte terapeutice si pentru mentinerea starii naturale de bine. Combinatia de uleiuri esentiale din plante si ingrediente naturale, confera organismului beneficii relaxante si o adevarata stare de bine.

Uleiul de baie cu eucalipt si camfor are efect revigorant in cazul racelilor, avand o concentratie sporita din cele mai bune uleiuri eterice, acestea eliberand caile respiratorii si calmand tusea. Diminueaza vizibil simptomele neplacute care afecteaza caile repiratorii, in special in sezonul rece, cand raceala iti da batai de cap. Stimuleaza circulatia sângelui si incalzeste placut corpul.

stimuleaza si usureaza simturile. Curata delicat, lasând pielea moale si supla, hidratata si cu un parfum fin si discret.

Produsele Kneipp nu contin coloranti, conservanti sau parabeni si au un pH echilibrat. Sunt testate dermatologic si protejeaza pielea impotriva deshidratarii. Produsele Kneipp sunt disponibile in farmaciile Help Net.

Beneficii 100% naturale de la Aboca

Aboca Fitonasal este un spray nazal care elibereaza nasul si favorizeaza respiratia, protejand mucoasa, datorita extractelor naturale. Uleiul de eucalipt din componenta elibereaza sinusurile, hidrateaza si protejeaza mucoasa impotriva iritatiilor, reduce secretia nazala excesiva provocata de contactul cu agentii externi.

Cu extracte naturale din Aloe Vera, Nalba, Smirna si uleiuri esentiale de Eucalipt, Niaoly si levantica, Fitonasal nu creeaza dependenta, nu usuca nasul si nu provoaca congestie de rebound. Este indicat si pentru persoane cu afectiuni ale inimii si hipertensiune deoarece nu contine substante vasoconstrictoare.

Carmex- Numarul 1 in Statele Unite, acum si pe buzele tale

Este demonstrat faptul ca buzele matasoase atrag saruturile mult mai usor. Si cum niciodata nu stii cand ti se pregateste un moment special, ar trebui sa ai balsamul de buze Carmex cu tine.

Balsamul de buze Carmex restabileste hidratarea buzelor afectate de vant, aer rece sau uscat. Mentolul si fenolii din compozitie au calitati antiseptice, anihiland germenii, ceea ce duce la o vindecare rapida a senzatiei de uscaciune a buzelor. Formula contine ingrediente active care actioneaza ca factori protectori impotriva radiatiilor solare si a vantului.

Carmex este disponibil in farmaciile Help Net.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri