Se spune ca relaxarea si starea de bine vin din interior si sunt vizibile la exterior. Dove stie ca o femeie este mai frumoasa cand se ingrijeste si are incredere in ea, de aceea te invita sa incepi ziua cu o piele hidratata si sanatoasa.

Foloseste zilnic sapunul crema Dove, ce contine o patrime crema hidratanta, actioneaza delicat asupra pielii si ii reda frumusetea naturala, si inscrie-te la testul de 7 zile Dove pentru a te convinge de efectele benefice ale sapunului-crema Dove pentru pielea ta!

De ce este recomandat sa ne spalam pe fata in fiecare seara?
Specialistii in dermatologie ne spun ca celulele actioneaza mai mult in timpul somnului, de aceea este important sa ne hidratam pielea inainte de culcare prin stergerea delicata a machiajului si a urmelor de praf acumulate de-a lungul zilei.

Vrei sa simti cu adevarat diferenta?
Ofera-i pielii tale tau un rasfat zilnic in fiecare dimineata si inainte de culcare cu sapunul crema Dove, ce contine o patrime crema hidratanta. Inscrie-te la testul de 7 zile cu Dove pe pagina de Facebook www.facebook.com/dove si afla cum poti obtine o piele hidratata si sanatoasa in doar 7 zile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Acorda-ti ingrijirea delicata de care ai nevoie zi de zi. Cu Dove!

Pret recomandat: 4,73
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri