2011 este un an grozav pentru sport! LadyFIT first gym for delicate women aduce in premiera in Romania si in Estul Europei cele mai noi programe si concepte de antrenament, raspunzand astfel nevoii de diversitate si eficienta.

CardioHIT - High Intensity Training, cel mai eficient program de antrenament cardio, special pentru persoanele bine antrenate care cauta o provocare – este un program original LadyFit.

Bikini Body - cea mai aparte tehnica de modelare a abdomenului si picioarelor, folosind ghetele KangooJumps. Se lucreaza la saltea si pune accentul pe remodelarea zonelor-problema ale femeilor.

ToneUP este programul de exercitii ideal pentru persoanele incepatoare care doresc rezultate rapide si sigure. Combina exercitiile la sol cu elemente de cardio, pentru un antrenament eficient si totusi moderat ca dificultate.

SexyFlexy - un program care combina tehnicile de Bikram Yoga cu elemente de Stretching si izometrie, pentru a dezvolta un corp zvelt printr-un antrenament... fierbinte! Ora se desfasoara intr-o camera incalzita la temperatura corpului, pentru a induce o stare profunda de relaxare si detoxifiere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Pe langa aceste noutati, in orarul salii se regasesc si antrenamentele fara de care nici o sala de sport nu ar fi complete : Pilates, StepAerobic, TaeBo, Zumba si Dance Aerobic. Pentru informatii despre programul de antrenamente la LadyFIT puteti accesa www.ladyfit.ro .

Moo Moo este un slow-food Lunch Bistro dedicat tuturor citadinilor care doresc mancare sanatoasa, gatita exclusiv cu ingrediente naturale si care nu pierd din vedere un aspect esential – si anume ca mancatul sanatos trebuie sa fie o experienta senzationala!

Suplimente.ro creaza cultura wellness din 2003, aducand pe piata romaneasca cele mai cunoscute suplimente nutritive organice. Este un produs accesibil oricui doreste sa faca schimbari mai sanatoase intr-o viata activa si aglomerata, fara a pierde timp . Produsele oferite sunt preparate cu ingrediente de cea mai buna calitate, certificate organic si acopera intreaga gama de nevoi ale omului modern: de la snacks-uri sanatoase la produse anti-aging de ultima generatie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri