Indiferent cand ai mncat ultima oara o sarlota, acum poti sa retraiesti simplu si usor acele momente. Noua sarlota de la Dr. Oetker este gata in trei minute si are acelasi gust ca cea din amintirile tale.
Dr. Oetker lanseaza pe piata locala un nou desert, adresat celor care apreciaza savoarea prajiturilor de altadata. Sarlota de la Dr. Oetker este disponibila in doua variante: Sarlota cu gust de vanilie si Sarlota de ciocolata, ambele in ambalaje ce asigura cantitatea necesara pentru 4 portii.
Noul desert Dr. Oetker se prepara usor, singurul ingredient necesar fiind laptele rece. Chiar si cei neinitiati in tainele bucatariei pot obtine rapid si fara efort un desert rafinat, cu gustul si consistenta sarlotei traditionale.
Produsul va fi introdus in Romania in luna februarie si va fi disponibil in marile lanturi de retail, dar si in comertul traditional. Lansarea va fi sustinuta prin campanie media, materiale POS actiuni de marketing direct si activari in-store.
Compania germana, Dr. Oetker, a intrat pe piata din Romania in anul 1998 si ocupa la ora actuala pozitia de leader de piata pe categoriile: aditivi de patiserie, deserturi, conservanti, musli, pizza & snack-uri congelate. Dr. Oetker vine in sprijinul consumatorilor, oferindu-le solutii la indemana pentru cele mai delicioase si rapide deserturi de casa precum si produse gata preparate ce ofera experienta unui gust foarte bun.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Caria dentară – ce este și cum se tratează

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri