Cafeaua verde are o cantitate mare de antioxidanti (polifenoli) care asigura o stare de bine organismului.

Antioxidantii sunt compusi naturali ce au rolul de a reduce efectele toxice ale radicalilor liberi, fiind importanti pentru mentinerea unui organism sanatos. Nescafe a lansat singura cafea solubila din Romania ce contine cafea verde: Nescafe Green Blend, avand o cantitate mare de antioxidanti (polifenoli) care asigura o stare de bine organismului.

Produsa din cafea 100% naturala, Nescafe Green Blend este un produs care are in componenta sa 35% cafea verde si 65% cafea prajita pentru un gust intens.

Principalii antioxidanti din cafea sunt polifenolii, care reprezinta o parte importanta din cantitatea de antioxidanti necesari organismului in cadrul unei alimentatii echilibrate. Studii clinice citate de NESCAFÉ au demonstrat ca antioxidantii de tip polifenoli sunt absorbiti rapid de corpul uman si protejeaza organismul impotriva distrugerii celulelor. O cana de cafea de 200 ml de Nescafe Green Blend furnizeaza, in medie, aproximativ 400 mg de antioxidanti, respectiv 160mg polifenoli.

Cercetarile realizate la Centrul de Cercetare Nestlé pe adulti cu o stare buna de sanatate, au demonstrat ca un consum moderat de cafea Nescafe Green Blend poate reduce nivelul stresului oxidativ intr-o proportie de pana la 12% – 16%, datorita continutului de cafea verde.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

In fiecare zi, organismul nostru trebuie sa lupte impotriva radicalilor liberi, precum stresul, poluarea sau alti factori care distrug celulele organismului, iar antioxidantii sunt componentele naturale care ne ajuta sa ne mentinem starea de sanatate si reduc ceea ce numim stres oxidativ. Noul produs, NESCAFÉ Green Blend, furnizeaza o cantitate importanta de antioxidanti corpului uman in special datorita boabelor de cafea verzi din componenta sa care isi pastreaza intacte proprietatile. Astfel, alaturi de exercitii fizice regulate si o alimentatie echilibrata, consumul unei cani de cafea NESCAFÉ Green Blend ne asigura o stare de bine.”, declara Elena Casapu, specialist Nescafe in nutritie.

Cafeaua Nescafe Green Blend este produsa din boabe de cafea 100% naturale si apa, oferindu-le consumatorilor acelasi gust bogat al cafelei solubile. Produsul este disponibil pe piata incepand cu luna octombrie in borcane de 100 grame. Pentru prepararea corecta a unei cani de cafea NESCAFÉ Green Blend se adauga 1.8 grame de cafea la 150 ml de apa.

Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri