IN ACEST ARTICOL:

O combinație inedită de espresso Lavazza, busuioc, lămâie și vodcă, servit cu gheață pisată, pentru un gust revigorant – perfectă pentru zilele călduroase

Comunicat de presă

Pentru a celebra Ziua Mondială a Cocktailului, pe 13 mai, Lavazza a conceput o rețetă inedită de cocktail pe bază de cafea: Coffeetail N°32. Această băutură specială arată cât de versatil poate fi espresso-ul și cât de bine se poate integra în lumea cocktailurilor.

Experții Lavazza sunt mereu în căutare de noi variante de a savura cafeaua, iar coffeetail-urile sunt dovada creativității și pasiunii lor pentru băuturi memorabile. Cu un gust răcoritor și neașteptat, Coffeetail N°32 este inspirat de farmecul verii italiene. Busuiocul aromat aduce aminte de grădinile însorite ale Italiei, lămâia oferă o notă citrică proaspătă, iar espresso-ul Lavazza adaugă profunzime și caracter. Vodca vine să completeze combinația, creând un cocktail sofisticat, perfect pentru o seară între prieteni sau un moment de relaxare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă „pâinea-minune” din doar două ingrediente: se face rapid, fără cuptor, direct în tigaie! Descoperă puterea îngrijirii și fixării perfecte cu noua gamă Taft x Gliss Descoperă beneficiile Spirulinei Bio de la Alevia

Vrei să-l încerci acasă? Iată cum să-l prepari:

Ingrediente necesare:

15 ml espresso Lavazza

15 ml zahăr alb

30 ml vodcă

2 frunze de busuioc

10 ml apă carbogazoasă

25 g cuburi de lămâie galbenă

Gheață pisată

Mod de preparare:

1. Taie lămâia în cubulețe (aprox. 1/8 dintr-o lămâie).

2. Pune cuburile într-un pahar Tumbler mare.

3. Adaugă zahărul și busuiocul, apoi zdrobește-le ușor.

4. Umple paharul cu gheață pisată.

5. Toarnă vodca și amestecă.

6. Adaugă un strop de apă carbogazoasă și la final, espresso-ul Lavazza.

7. Servește cu un pai și bucură-te de gust!


Sunt redactor Garbo de ceva timp (probabil o crâmpeie în infinitatea universului) și o mică parte din identitatea mea se regăsește și în această căsuță virtuală a lucrurilor frumoase. Am absolvit Facultatea de Litere și...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri