MURMUR, brand-ul românesc favorit al celebrităților de la Hollywood, a prezentat ieri noua colecție SPRING/SUMMER 2024 în cadrul unui eveniment exclusivist desfășurat la MINA - Museum of Immersive New Art. Intitulată Marile Speranțe/Great Expectations și inspirată de dualitatea și contrastul dintre vechi și nou, colecția redefinește limitele estetice prin reinterpretarea clasicului cu o viziune avangardistă, în viziunea designerului Andreea Bădală.

Comunicat de presă

Realizat într-un decor imersiv din cadrul MINA - Museum of Immersive New Art și animat prin proiecții de candelabre, lumini ambientale și experiențe digitale, evenimentul de lansare a colecției MURMUR SPRING/SUMMER 2024 și-a propus să ofere iubitorilor de modă o experiență multisenzorială sub tema "Marile Speranțe/Great Expectations". Evenimentul este o continuare a angajamentulului MURMUR de a îmbina moda cu tehnologia și arta digitală, oferind invitaților o dimensiune nouă experienței de fashion.

Noua colecție MURMUR explorează antitezele estetice - de la vechi și nou la dialogul între abundență și minimalism. Inspirată de albul pur al miresei și de senzualitatea lenjeriei intime vintage, colecția evoluează spre estetici minimaliste, cu o puternică prezență masculină, materializată prin cămăși și sacouri. Piesele noii colecții S/S2024 reprezintă o explorare a deceniilor, de la anii ‘50 la anii ’90, culminând cu accente contemporane.

"Inspirația pentru colecția SS24 provine din profundele mele reflecții asupra 'Marilor Speranțe' - este o călătorie personală și artistică, ce explorează puterea reinventării și frumusețea contrastelor: trecut și viitor, destrămat și renăscut, delicat și puternic, oferind purtătoarei o libertate de expresie unică. Lansarea la MINA Museum a fost punctul de întâlnire între această viziune artistică și cele mai recente inovații tehnologice, pentru că ne-am dorit să oferim o experiență imersivă care sperăm să rămână memorabilă pentru toți cei prezenți”, a declarat Andreea Bădală, Founder & Creatie Director MURMUR.

Fashion Show-ul i-a avut ca parteneri pe make-up artiștii și hairstyliștii de la Endorphin Lab, unul cele mai apreciate saloane de beauty din România, YSL Beauty si pe modelele de la First Models Romania.

Noua colecție MURMUR Primăvară/Vară 2024 poate fi descoperită pe website-urile oficiale www.murmur.ro și www.murmurstore.com .


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri