Dominik Sadoch, Zelda Smyth și Noa Indigo Blaaker sunt eroii celei mai recente campanii a mărcii îndrăgite de milioane de oameni. Reebok este un brand cu peste o sută de ani de istorie și mii de modele iconice, care au devenit elemente permanente în modă, sport și cultura pop.

Comunicat de presă

În acest sezon, brandul revine la rădăcini și, în spiritul sportului, oferă pantofilor și hainelor care odinioară erau destinate sportului, un nou spirit, datorită căruia noua colecție disponibilă la MODIVO devine esențială pentru ținutele din această primăvară.

În cea mai recentă colecție, modele cunoscute precum Reebok COURT sau Reebok CLUB C capătă o nouă personalitate. Sneakerșii subțiri, universali, cu cusături în stil vintage pe talpă, sunt bestselleruri cunoscute de multe sezoane și care își au deja fanii înfocați. Datorită ofertei disponibile la MODIVO, puteți alege între diferite variații ale temei clasice - negru, alb și ecru în diverse configurații, vor merge bine cu aproape orice stil - indiferent dacă combinați acești pantofi cu o rochie de primăvară sau blugi relaxați.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Sportul, care face parte din ADN-ul mărcii, este puternic vizibil în modelele de alergare sau baschet. Modelul ROYAL este un simbol în istoria baschetului care a început în anii 1990, în timp ce modelele RIDER și JOGGER sunt o călătorie în timp până la rădăcini, când brandul era asociat în principal cu alergarea. Reebok este încă ideal pentru jogging și alergare pe distanțe mai scurte, dar în colecțiile noi face parte integrantă din outfiturile casual, prin reinterpretările iconicului Reebok CLASSIC LEATHER, prezent pe străzile orașelor din întreaga lume în fiecare sezon.

Pe lângă o gamă largă de încălțăminte, printre produsele noi de la Reebok pe MODIVO puteți găsi o selecție largă de accesorii de la acest brand. Gențile practice de talie, gențile de sport spațioase și rucsacuri confortabile sunt articole care au devenit parte atemporală a culturii și care, prin calitatea înaltă a manoperei, vor arăta bine mult timp de acum încolo.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Când vine vorba de haine, Reebok se concentrează în primul rând pe confort. Hanoracele, pantalonii de jogging și treningurile comode sunt semnul distinctiv al mărcii, care, când vine vorba de design, reușește mereu să îmbine stilul vintage cu tendințele actuale. Culorile universale precum negru, alb, gri și bleumarin se potrivesc perfect cu materiale precum bumbacul sau nailonul, conferind astfel colectiei un caracter atemporal.

Reebok nu este doar un brand pentru sportivi. Deși colecția include multe produse destinate practicării diverselor discipline, produsele noi de la Reebok sunt în primul rând o bază pentru ținute de zi. Calitatea excelentă, combinată cu stilul clasic și un strop de nostalgie fac din încălțămintea, hainele și accesoriile Reebok un set senzațional, care combină designul minimalist cu funcționalitatea.

Cea mai mare ofertă a mărcii Reebok poate fi găsită în magazinele MODIVO din țară și pe modivo.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri