19 Martie 2024 publicat în Noutati 21 share-uri

A deține o mașină și a conduce o mare parte din timp înseamnă, de fapt, că acel autoturism este ca a doua ta casă. Prin urmare, este important să ai grijă de a doua ta „locuință” și să îți creezi condițiile necesare de confort.

Pe lângă accesoriile auto care trebuie să fie nelipsite, cum ar fi trusa sanitară de prim ajutor, stingătorul auto, roata de rezervă sau triunghiurile de presemnalizare, îți oferim 6 recomandări de accesorii suplimentare, pentru un confort sporit.

1. Covorașe auto - un accesoriu esențial pentru pasageri

Mașina trebuie îngrijită corespunzător, deoarece petreci mult timp la volan și este esențial să folosești accesorii care să te ajute în ceea ce privește întreținerea curățeniei. O idee extrem de practică este utilizarea unor covorase auto, care pot fi scoase cu ușurință și curățate sau spălate în orice moment. Indiferent de condițiile meteo, un covoraș auto îți protejează mașina de murdărie. Poți opta pentru un model de covorașe auto potrivite mașinii tale, în funcție de dimensiuni și diverse alte caracteristici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

2. Huse auto pentru scaune - grad sporit de protecție

Husele auto sunt accesorii utile atât din punct de vedere practic, cât și estetic. Dacă alegi să folosești huse auto pentru scaune și pentru banchetă, faci o alegere excelentă care te ajută să protejezi materialul original de pete, uzură și nu numai. Dacă ai copii sau animale de companie, husele auto sunt extrem de practice, fiindcă poți evita numeroase incidente care ți-ar murdări tapițeria mașinii.

Totodată, husele pentru scaun au un rol estetic, fiindcă ai șansa de a schimba înfățișarea tapițeriei, printr-o soluție accesibilă și facilă.

3. Suport pentru telefonul mobil - un plus de confort pentru tine

Un suport pentru telefon este un accesoriu care nu ar trebui să lipsească din mașina ta. Deoarece nu este permis și nici sigur să manevrezi telefonul în timp ce conduci, poți pune telefonul într-un astfel de suport și poți folosi cu ușurință sistemul GPS în călătoriile tale.

4. Dispozitiv pentru încărcarea telefonului mobil - un accesoriu de nelipsit

În ziua de azi, este foarte neplăcut să rămâi fără baterie la telefon, cu atât mai mult dacă te afli într-o călătorie mai lungă cu mașina. Evită acest inconvenient și folosește un dispozitiv pentru a-ți încărca telefonul mobil, întrucât este un accesoriu extrem de util.

5. Suport auto pentru pahare - savurează-ți cafeaua fără griji

Dacă pornești la drum lung, de cele mai multe ori poți simți nevoia de o cafea. Este destul de incomod să rogi pasagerul din dreapta ta să-ți țină cafeaua, fiindcă tu nu poți face asta, având în vedere că te afli la volan și conduci. Ei bine, poți opta pentru un suport auto pentru pahare.

6. Cameră video auto - o alegere inspirată

O cameră video este un dispozitiv foarte practic. Se poate monta la bord, dar și în partea din spate. Având un astfel de dispozitiv, te poți simți mai în siguranță. De pildă, dacă ai de-a face cu vreun incident neplăcut în trafic, camera video te ajută să ai la îndemână o dovadă privind cursul evenimentelor.

Așadar, ai la dispoziție numeroase idei de accesorii auto menite să îți ofere un grad ridicat de confort și să-ți ușureze timpul petrecut în mașină. Consideră autoturismul ca fiind o altfel de „locuință”, căreia trebuie să-i oferi condițiile necesare pentru a te simți cât mai confortabil.

Sursă foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri