Noutățile de produse și recomandările de skincare la început de primăvară de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice:

Comunicat de presă

MÁDARA – Botanic Niacinamide Alternative 5-in-1 Serum, 175 lei (30ml)

Filtru real într-o sticlă de îngrijire a pielii? Iată-l.

Realizat cu substanțe active derivate din plante, serul BOTANIC NIACINAMIDE ALTERNATIVE îmbunătățește textura pielii și vizează imperfecțiunile pentru un aspect rafinat al tenului, chiar și privit de aproape. Complexul alternativ unic de niacinamidă bazat pe extracte pentru strălucire și echilibrare din alge roșii și brune și Rose Myrtle funcționează la fel de eficient precum niacinamida convențională, stimulând aspectul sănătos și strălucirea pielii. Extractele de celule stem de mușchi, lichen și ienupăr oferă beneficii calmante și antioxidante, în timp ce ciuperca chanterelle nordică îngrijește pielea lăsând-o netedă și moale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Textura gel-cremă foarte ușoară se absoarbe instantaneu în piele, lăsând-o profund hidratată și împrospătată.

Acest ser cu beneficii multiple, conceput cu un complex unic de ingrediente active, acționează ca o alternativă naturală la niacinamida convențională. Dovedit dermatologic că este la fel de eficient precum niacinamida sintetică.

CONCEPUT pentru toată lumea

Va fi apreciat de iubitorii îngrijirii pielii cu niacinamidă care caută o alternativă naturală la fel de eficientă.

• Conceput pentru toată lumea, inclusiv pentru adolescenți cu vârsta de peste 12 ani

• În special benefic pentru: ten predispus la probleme, gras, cu hiperpigmentare sau uscat

• Potrivit pielii sensibile

CLEAN START into the spring!

Masks & Serums

MÁDARA – Măști faciale cu AHA

5% AHA PEEL Mască pentru strălucire, 110 lei (60ml)

Masca activă cu AHA redă tenului instantaneu strălucirea şi luminozitatea graţie unei supradoze de acizi de fructe şi vitamina C extrasă din gutui, combinate cu acid lactic hidratant (5%) şi extract calmant din flori de soc.

Îndepărtează celulele moarte. Rezultă un ten fin, mai neted și mai luminos. Exfoliază pielea pentru stimularea regenerării celulare. Oferă luminozitate tenului, atenuează petele pielii și ridurile. Curătă tenul în profunzime, degajează porii.

7% AHA CREAMY CLAY Mască peeling AHA + argilă, 129 lei (60ml)

Această mască facială cu dublă acțiune conține 7% acid lactic (unul dintre cei mai puternici acizi alfa-hidroxi / AHA folosiți în îngrijirea pielii), și pudră de argilă albă.

Dizolvă celulele moarte, eliberează porii și exfoliază cu finețe suprafața epidermei – pentru un ten vizibil mai curat, fin și cu aspect mai uniform. Argila albă elimină impuritățile și ajută la prevenirea formării excesului de sebum și a coșurilor. Uleiul de jojoba și extractul de codița șoricelului au un efect antiinflamator și de netezire.

10% AHA HYALURON INTENSE Ser peeling, 139 lei (30ml)

Formula potentă (cu 10% acid lactic) țintește aspectul tern al pielii, asprimea, hiperpigmentarea, liniile fine, oferind un aspect al tenului mai fin, uniform, strălucitor și cu aspect mai plin.

Cu combinația puternică între AHA și acid hialuronic hidratant, serul peeling acționează în timp ce tu dormi, dezvăluind la trezire o piele vizibil mai strălucitoare. Acidul lactic este unul dintre cei mai puternici acizi alfa-hidroxi (AHA) folosiți în îngrijirea pielii. Acidul hialuronic stimulează sinteza de colagen – pentru un look fresh și o piele hidratată.

Regenerarea părului după iarnă

MÁDARA

  • NOURISH & REPAIR șampon pentru păr uscat / deteriorat, 68 lei
  • NOURISH & REPAIR balsam pentru păr uscat / deteriorat, 68 lei
  • COLOUR & SHINE șampon pentru păr vopsit, 68 lei
  • COLOUR & SHINE balsam pentru păr vopsit, 68 lei
  • SILK Micro-Keratin spray leave-in pentru păr, 95 lei

Naturale, certificate Ecocert, fără silicon, cruelty-free

NOU SUSANNE KAUFMANN - Ulei facial, 359 lei (30ml)

Un ulei facial ușor, delicat, dar super potent, care hrănește, regenerează și oferă catifelare tenului. Cu rezultate testate și confirmate clinic – reduce pierderea hidratării, întărește bariera hidrolipidică a pielii și îi îmbunătățește fermitatea.

Îmbogățit cu ulei din semințe de afine de pădure, menit să susțină bariera protectoare a pielii, astaxantina naturală, un antioxidant puternic derivat din microalge clorofile (Haematococcus Pluvialis), recunoscut pentru efectele sale revitalizante, și ulei din sâmburi de caise care susțin suplețea epidermei.

NOU SUSANNE KAUFMANN - HAYFLOWER - Ulei de baie, 319 lei (250ml)

Un ulei unic care conține extracte de fân alpin recoltat manual de pe pajiștile din Bregenzerwald, Austria. Extracte care sunt recunoscute pentru proprietățile lor de relaxare musculară. Rezultă o baie care ajută la relaxarea minții și a corpului.

Uleiurile esențiale, cum ar fi cel de lavandă sau molid, vin cu o aromă calmanta și reconfortantă – pentru un plus de relaxare și liniște. Astaxantina, un antioxidant natural derivat din alge, oferă uleiului nuanța sa roșie uimitoare care se transformă într-o textură lăptoasă luxoasă atunci când este emulsionată, sporind acest ritual reconfortant.

Toate produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București) și online – miobio.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri