În contextul în care tot mai mulți români își doresc să facă trecerea către servicii bancare complet digitalizate, Raiffeisen Digital Bank a decis să răspundă trendului și nevoilor consumatorilor și a lansat la noi în țară în luna mai a acestui an un produs de cont curent digital, 100% gratuit, simplu de utilizat și accesibil 100% online.

Comunicat de presă

În plus, până pe 30 noiembrie Raiffeisen Digital Bank are activă o ofertă promoțională, care aduce primilor 2000 de clienți eligibili 50% cashback la cumpărături, în limita a 200 de lei.

Pașii de urmat pentru a fi beneficiarul promoției sunt simpli: descarci aplicația, îți deschizi în doar câteva minute un cont curent gratuit, fără taxe sau comisioane, apoi folosești cardul virtual Visa Gold pentru cel puțin 3 tranzacții online în valoare de minimum 50 de lei fiecare, pe care le evaluezi ulterior cu ajutorul funcționalității Pay&Rate. Dacă cheltuielile cu cardul însumează cel puțin 400 de lei, primești înapoi pe data de 15 decembrie 200 de lei (iar dacă însumează mai puțin, primești 50% din sumă) pe care îi vei putea utiliza pentru cumpărături ulterioare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Tranzacții oriunde, doar cu telefonul

După instalarea aplicației Raiffeisen Digital Bank și completarea datelor personale, care nu durează mai mult de zece minute, un card virtual Visa Gold este emis instant și disponibil pe telefon clienților care își doresc un cont bancar secundar, permițându-le să efectueze tranzacții sigure și să se bucure pe deplin de avantajele comerțului electronic. Cardul virtual poate fi înrolat cu ușurință în portofelele digitale, astfel că îl poți folosi oricând, oriunde. Un alt avantaj important este că nu plătești comisioane pentru nicio operațiune, nici pentru emiterea cardului, nici pentru transferuri, retrageri de la ATM sau alte tranzacții, oriunde în lume. În plus, nu există condiționări precum un număr minim de tranzacții sau sume minime obligatorii pentru alimentare cont.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Plătești și evaluezi

O funcționalitate exlusiv oferită clienților din România de Raiffeisen Digital Bank este Pay&Rate. Aceasta permite evaluarea în timp real a experiențelor avute de clienții băncii cu comercianții și împărtășirea feedback-ul lor pozitiv sau negativ cu întreaga comunitate de utilizatori. Utilizarea funcționalității este un pas obligatorie pentru clienții care vor să beneficieze de oferta promoțională a lunii noiembrie și să primească 50% cashback. Astfel, după efectuarea fiecăreia dintre cele 3 plăți în valoare de minimum 50 de lei, trebuie să apeși butonul de evaluare (like sau dislike).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri