Askona, companie specializată în paturi și saltele de înaltă calitate, a dat startul campaniei de Black Friday cu reduceri de până la 50% la o gamă variată de saltele, paturi, canapele și textile.  

Comunicat de presă

Black Friday la Askona este o ocazie unică de a investi în confortul de acasă și în calitatea somnului. De la cele mai confortabile saltele, paturi și canapele la pilote, perne și gadget-uri dedicate somnului și relaxării, cu Askona vă transformați casa într-un sanctuar al confortului și stării de bine. Este cunoscut faptul că produsele Askona sunt rezultatul standardelor înalte de calitate. Astfel, paturile Askona sunt create pentru a vă oferi un somn de neegalat, saltelele susțin în mod optim coloana vertebrală, în timp ce canapelele se transformă în adevărate spații de relaxare. Indiferent dacă doriți să pregătiți un spațiu confortabil pentru sărbători sau să schimbați complet decorul, la Askona găsiți tot ce aveți nevoie, la prețuri fără concurență.

Printre produsele vedetă ale campaniei de Black Friday sunt paturile din gama Askona – reduse cu 50%, o selecție variată de saltelele și colțare – reduse cu 40% și pernele, pilotele și cearșafurile, reduse cu 30%. Fotoliile de masaj, bazele transformabile și accesoriile din această gamă se înscriu și ele pe lista de Black Friday, cu un discount de 30%. Toate promoțiile sunt în limita stocului disponibil.

Campania Black Friday la Askona se încheie pe 30 noiembrie și se desfășoară atât online, pe askona.ro, cât și în cele 9 magazine din București, Brașov, Constanța și Brăila. Nu pierdeți ocazia de a redefini confortul de acasă și de a economisi.

#Despre Askona

Cu o experiență îndelungată și o abordare inovatoare, Askona continuă să se dezvolte și să rămână lider în industria saltelelor, paturilor și mobilierului pentru dormitor. Compania pune un accent deosebit pe inovare și cercetare, colaborând cu experți din domeniul somnului și al medicinei pentru a dezvolta produse de ultimă generație. Askona folosește materiale inovatoare și tehnologii avansate pentru a asigura cea mai bună calitate și confort.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri