GEORGIA, Colecția toamnă-iarnă IPANOMI 2023/2024 are la bază universul uneia dintre cele mai importante figuri ale artei moderne, Georgia O’ Keeffe

Noua colecție este o expresie autentică plasată în contextul cotidian și celebrează misiunea IPANOMI de a crea piese vestimentare versatile, atemporale și sustenabile.

Comunicat de presă

Alături de Ana Chiorean și Mihaela Moisă (fondatoarele IPANOMI), au contribuit la conturarea acestui proiect: Denisa Coman (fotograf), Ioana Carp (creative director & stylist), Ioana Covali (hair & make-up) și Irina Magdad (model).

GEORGIA F/W 2023/2024 este disponibilă pe www.ipanomi.ro și pe pagina de Instagram IPANOMI.

Georgia O’ Keeffe (1887-1986) este una dintre cele mai importante figuri ale artei moderne. Traversează două secole caracterizate prin schimbări masive atât ideologice și politice, dar mai ales culturale. Nu aderă unui curent, ci își formează propriul limbaj vizual, devenind rapid în epocă, un personaj iconic. Ea a reușit să depășească barierele de gen într-o perioadă în care femeile se confruntau cu provocări semnificative în lumea artei.

GEORGIA - Colecția toamnă-iarnă IPANOMI 2023/2024 are la bază universul acestei artiste emblematice. Este o expresie autentică plasată în contextul cotidian. “Punctul de pornire a fost seria de flori supradimensionate care face trimiteri subtile către sexualitate și vulnerabilitate. Atât alegerea garderobei caracterizată prin mult alb și negru (la care se adaugă și accente de culoare care apar odată cu mutarea în New Mexico), cât și predilecția către rochiile care ‘o îmbracă’ prin înfășurare, reprezintă câteva dintre motivele care m-au inspirat în crearea colecției”, a menționat Ana Chiorean, cofondatoare IPANOMI.

“Colecția toamnă-iarnă IPANOMI 2023/2024 marchează un punct important în prezentul și viitorul brandului IPANOMI. Totodată, colecția consolidează misiunea noastră de a crea piese vestimentare versatile, atemporale și sustenabile. Vă invităm să descoperiți în premieră povestea colecției GEORGIA”, a adăugat Mihaela Moisă, cofondatoare IPANOMI.

www.ipanomi.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri