Cum să ai un ten sănătos și strălucitor: Descoperă universul BioNike, gamele de dermatocosmetice Defence Hydractive, Defence My Age și XAge

Descoperă lumea ingredientelor atent selecționate, testate pentru nichel, care nu conțin parfum, conservanți și gluten. Nu rata ocazia de a străluci și de a descoperi secretele produselor BioNike, brandul italian nr. 1 în dermatocosmetice. 

Comunicat de presă

Defence Hydractive: Cremele din gama Defence Hydractive sunt ideale pentru protejarea zilnică a pielii, cu o textură bogată și care se absoarbe perfect in piele și un complex de acid hialuronic cu greutăți moleculare diferite (Hyaluron Pro™), susține hidratarea de până la 48 de ore în toate straturile epidermei. Datorită agenților fitoactivi antioxidanți speciali, ajută la combaterea radicalilor liberi generați de agresorii de mediu (UV, poluare). Îmbogățite cu ingrediente care protejeaza împotriva efectelor nocive ale luminii albastre și cu proprietăți hrănitoare și reparatoare, pielea ramane moale, compactă și netedă.

Gama Defence Hydractive dar și alte game ale brandului se găsesc aici: https://bionike.ro/.

Defence My Age: Defence My Age este aliatul femeilor împotriva trecerii timpului printr-o nouă abordare și o formula inovatoare. Defence My Age acționează asupra celor 4 parametri pentru o piele sănătoasă (hidratare - elasticitate - fermitate - strălucire), îmbunătățind calitatea pielii în timpul menopauzei și punând în valoare frumusețea femeilor.

Ne dorim să abordăm această perioadă de schimbare într-un mod pozitiv. Este o linie care celebrează frumusețea femeilor: femei libere, cu ochii deschiși și care abordează pozitiv trecerea timpului, căutând în același timp să își păstreze energia feminină. Gama Defence My Age, dar și alte game ale brandului se găsesc aici: https://bionike.ro/.

Defence XAge: Fie că vorbim despre linii fine sau profunde, gama XAge este aliatul de care ai nevoie împotriva ridurilor. Ajută la îmbunătățirea texturii pielii, susținerea acesteia și contribuie la hidratarea profundă a epidermei. Toate produsele anti-rid conțin REJUVENATE SGF™: un complex exclusiv capabil să stimuleze principalii factori de regenerare ai pielii, crescând activitatea fibroblastelor și prezența naturală a colagenului, elastinei și acidului hialuronic. Gama Defence XAge, dar și alte game ale brandului se găsesc aici: https://bionike.ro/.

BioNike aparține ICIM(Institutul Chimic din Milano), parte din SODALIS grup, lider pe piața dermatocosmeticelor în Italia, înființată în 1930 la Milano ca și companie farmaceutică. BioNike își are originile în cuvintele grecești: BIOS= VIAȚĂ ȘI NIKE=VICTORIE >>> VIAȚĂ VICTORIOASĂ. Asigurăm eficacitatea, siguranța, toleranța și un raport calitate/ preț cosumatorilor cu toate tipurile de piele, în special celor cu piele sensibilă, hipersensibilă și intolerantă. Depunem toate eforturile în activitatea de cercetare pe care o desfășurăm și o atenție deosebită asupra produselor oferite clienților noștri.

GARANȚIA BIONIKE

Produse testate pentru nichel

Fără conservanți sintetici

Fără parfum

Fără gluten

Selecție strictă a ingredientelor

Formulă plăcută și foarte bine tolerată, bazată pe cele mai noi ingrediente active

Produse testate in vitro ce împiedică reacții ale pielii

Produse testate clinic sub supraveghere medicală

Studii, calitate superioara și inovație.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri