Toamna aceasta, după doar un an și câteva luni de activitate, brandul românesc Allurene Cosmetics a primit recunoașterea industriei cosmetice, dar și a comunității antreprenorilor din România, prin două distincții importante acordate din partea Asociației Cosmetologilor din România, în cadrul ceremoniei Cosmetix Awards, dar și din partea P.A.D.I.R – Patronatul Antreprenorilor din Industria Frumuseții din România, în cadrul Galei ”Vreau să fiu Profesionist”.

Comunicat de presă

Allurene este un brand cu capital 100% românesc lansat în 2022 ce oferă o gama completă de îngrijire a tenului, începând de la lapte demachiant, apă micelară, cremă contur ochi, cremă hidratantă, cremă antirid și până la ser de hidratare. Toate produsele au ingrediente naturale, nu conțin parabeni sau sulfați, iar ambalajele sunt reciclabile.

Cosmeticele de la Allurene sunt perfecte pentru femeia de astăzi, activă, implicată, mereu în mișcare și care vrea să-și exprime frumusețea printr-un aspect natural, sănătos și strălucitor.

Deoarece timpul este o resursă deosebit de prețioasă în zilele noastre, Allurene a creat o rutină de înfrumusețare de 5 minute în care poți utiliza doar câteva produse cosmetice, cu multiple beneficii. Aceste produse sunt capabile să-i ofere pielii tot ceea ce aceasta are nevoie, astfel încât să fim gata rapid pentru provocările unei noi zile. Cosmeticele Allurene sunt special concepute pentru a fi minimaliste și multifuncționale, abordează mai multe probleme ale pielii în vederea ameliorării și rezolvării acestora, ceea ce se traduce totodată prin mai puține ambalaje și mai puțin timp petrecut alegând și testând produse.” – a declarat doamna Gina Bordaș, fondatoarea Allurene.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Iar premiul pentru Inovație în tehnologia produsului românesc” primit de Allurene în cadrul Cosmetix Awards vine ca o recunoaștere a faptului că brandurile de produse românești au creativitatea și ambiția de a cuceri lumea cu produse inovatoare.

O altă distincție importantă a venit și din partea P.A.D.I.R – Patronatul Antreprenorilor din Industria Frumuseții din România, la premiile Vreau Să Fiu Profesionist: Campanii care aduc zâmbetul și speranța în viețile celor în nevoie, acolo unde brandul Allurene Cosmetics, reprezentat de Gina Bordaș – fondatoarea lui, a fost numit ambasador Vreau Să Fiu Profesionist!”, pentru implicarea sa în proiecte sociale.

Evenimentul a reunit profesioniști din domeniul Beauty și evidențiază impactul pe care antreprenorii din domeniul înfrumusețării îl au asupra comunităților în care își desfășoară activitatea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri