În timpul unui sezon care marchează cea de-a 50-a aniversare a Hip Hop-ului, campania aduce un omagiu istoriei brand-ului de campanii care prezintă figuri culturale emblematice și îmbină lumea modei și a muzicii.

Tommy Hilfiger sărbătorește campania Toamna 2023 alături de producătorul și legendarul muzician Quincy Jones și SZA, câștigătoare a premiului GRAMMY® și vocea principală a muzicii contemporane. Colaborarea cu două forțe ale industriei muzicale este cea mai recentă din istoria lungă de lucru a lui Tommy Hilfiger cu artiști inovatori din hip-hop și R&B. De la momentele emblematice din anii '90, când a fost epoca de aur a hip-hop-ului, până la actuala globalizare constantă a genului, brand-ul continuă să îmbrățișeze și să fie îmbrățișat de persoane reprezentative din mișcarea culturală.

„Întotdeauna am fost pasionat de muzică și sunt recunoscător că împărtășirea pasiunilor cu eroii mei a deschis calea pentru colaborarea cu pionieri culturali”, a spus Tommy Hilfiger. „Quincy Jones este o figură legendară pe care sunt onorat să îl numesc prieten – geniul său creativ și instinctul pe care îl are m-au inspirat foarte mult încă din anii '90. SZA este un talent generațional care reprezintă vocea de astăzi. Autenticitatea ei, talentul artistic unic și esența ei puternică o deosebesc de restul.”

Geniu muzical și câștigător de 28 de ori a premiului GRAMMY®, Quincy Jones și familia sa au fost de mult timp percepuți ca inovatori din punct de vedere cultural, muzical și stilistic, având de asemenea o istorie profundă cu brand-ul TOMMY HILFIGER. La începutul anilor '90, fiica sa Kidada a lucrat îndeaproape cu Tommy pentru lansarea TOMMY JEANS, ghidând creativ brand-ul către inovație și relevanță culturală. Printre momentele notabile, în 1997, Kidada s-a ocupat de styling-ul pentru Aaliyah, aceasta purtând un top TOMMY HILFIGER emblematic pentru campania ”In the Jeans”. De-a lungul anilor, alți membri ai familiei Jones au lucrat îndeaproape cu brand-ul, arătându-și creativitatea la intersecția dintre muzică și stil. Pentru Toamna 2023, Renell Medrano l-a surprins pe Quincy cu 21 de membri ai familiei sale, inclusiv cei șapte copii ai săi - Kidada, Rashida, Kenya Kinski-Jones, Jolie, Rachel, Quincy Jones III și Tina - în item-uri prep elevate din TH Collection.

„Cred în puterea muzicii de a ne modela și de a ne ghida și cred că latura creativă este o parte vitală a ceea ce suntem noi ca ființe umane”, spune Quincy Jones. „Este o filozofie pe care o împărtășesc cu familia mea și una pe care sper să o transmit generației următoare. Tommy și cu mine ne-am întâlnit pentru prima dată în anii '90, într-o perioadă revoluționară a muzicii. Am venit din lumi diferite, dar ne-am conectat imediat ca doi visători optimiști și harnici, cu o viziune comună de a combina muzica și moda într-un mod care nu se mai făcuse înainte.”

SZA, nominalizată la Oscar® și câștigătoare a premiului GRAMMY®, este o forță aparte în muzica contemporană. Reprezentând viitorul muzicii, pentru campania de toamnă, Carlos Nazario i-a propus un styling de look care face trimitere la emblematicul top bandeau pe care l-a purtat Aaliyah, și care a făcut-o celebră pe Kidada Jones în anii '90. Fotografiată cu prietenii și cei dragi ei într-un cadru familial tipic american, SZA apare alături de mama ei Audrey Rowe, tatăl Abdul Mubarak-Rowe, nepoata Savannah Rowe, precum și cei dragi ei, Amber Wilson, Madeline Miller, MeLisa Heath și Nova Harmon.

„Sunt atât de inspirată de persoanele incredibil de creative care mi-au ieșit în cale și de baza pe care au realizat-o”, spune SZA. „Sunt încântată și onorată să-mi construiesc moștenirea creativă alături de Tommy Hilfiger, unul dintre cele mai recunoscute brand-uri, extrem de influent. A fost o experiență grozavă cu brand-ul și atât de specială pentru că am împărtășit-o cu familia și prietenii mei apropiați.”

Muzica și cultura pop au fost întotdeauna unele dintre cele mai mari inspirații creative ale lui Tommy Hilfiger. În anii ’90, ascensiunea hip-hop-ului a însemnat și descoperirea brand-ului de către mulți artiști. Mai întâi au fost atrași de stilul preppy, colorat și supradimensionat. Hilfiger a fost pionier prin conexiunea creată cu subcultura, îmbrăcând artiști tineri și colaborând cu vedete precum Grand Puba, Snoop Dogg și Aaliyah. Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la nașterea hip-hop-ului, brand-ul celebrând influența mișcării creative. Astăzi, Tommy Hilfiger continuă să exploreze peisajul cultural, aducând în fața noilor fani, figure emblematice pentru stilul prep, cu o expresie contemporană și tinerească a clasicului american cool.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri