Culoarea frunzelor și temperaturile în scădere arată sosirea iminentă a toamnei. Iar aceste schimbări vin la pachet și cu o nouă rutină de îngrijire a pielii, care să fie potrivită nevoilor tale în această perioadă a anului. Gama Bright Boost accelerează regenerarea naturală a pielii, având SPF 30.

Comunicat de presă

Odată cu sosirea toamnei, schimbările meteorologice pot avea un impact semnificativ asupra pielii și corpului nostru. În acest sezon, pielea suferă o scădere a nivelului de hidratare din cauza nevoii sale de a se adapta la noile temperaturi, făcând-o să-și piardă strălucirea.

Umiditatea și temperaturile mai scăzute, vântul rece pot provoca uscăciune, lipsă de strălucire și chiar alte probleme ale pielii. Acest lucru se datorează faptului că pielea tinde să-și piardă hidratarea într-un ritm mai rapid din cauza factorilor de mediu. Nu numai asta, dar revenirea la rutina, stresul și activitățile care au fost puse deoparte pe timpul verii pot influența, de asemenea, sănătatea pielii, lăsând-o, în multe cazuri, îmbătrânită și fără strălucire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Cu toate acestea, avem aliați puternici pentru a restabili vitalitatea și strălucirea pielii! O dietă bogată în substanțe nutritive pentru îngrijirea pielii din interior, precum și o bună hidratare sunt două dintre sfaturile de luat în considerare pentru a obține o piele radioasă și sănătoasă. Dar, în aceste cazuri, cel mai important lucru este să alegeți ingredientele și produsele potrivite pentru îngrijirea pielii. De aceea, este esențial să adoptați rutina potrivită de îngrijire a pielii. În acest scop, Neutrogena® are în portofoliu gama de produse Bright Boost, special formulate pentru a reda strălucirea pielii.

Studiile au arătat că după doar o săptămână de aplicare a rutinei Bright Boost de îngrijire, pielea devine mai luminoasă. În plus, gama de produse conține neoglucozamină, care activează regenerarea naturală a celulelor pentru a preveni îmbătrânirea pielii; acid mandelic, un exfoliant ușor pentru reînnoirea suprafeței pielii, care îmbunătățește aspectul tenului și reduce dimensiunea porilor; PHA, care crește hidratarea pielii și ajută la prevenirea semnelor îmbătrânirii; și vitaminele C și E, care protejează pielea de influențele externe ale mediului, pentru a combate petele.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Așa că, dacă îți dorești o piele radiantă și sănătoasă și toamna, iată rutina perfectă: SEZON NOU, RUTINĂ NOUĂ PENTRU HIDRATARE ȘI LUMINOZITATE:

Rutina de îngirijire începe cu crema exfoliantă. Datorită acțiunii sale duble de curățare, această cremă elimină impuritățile din pielea ternă pentru un ten mai luminos și mai neted și este esențială pentru activarea procesului natural de regenerare a pielii, prin îndepărtarea celulelor moarte de la suprafață și estomparea porilor.

SFAT - Aplicați de până la 3 ori pe săptămână pe fața umedă, apoi clătiți.

Apoi, se trece la serul iluminator, care conține cea mai mare concentrație de neoglucozamină din întreaga gamă. Acest produs este conceput pentru a reduce roșeața, pigmentarea și lipsa strălucirii. În plus, activează procesul natural de regenerare a pielii pentru a preveni îmbătrânirea acesteia, oferind o strălucire mai mare și o nuanță mai uniformă.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Apoi treceți la hidratare. Dacă rutina se face dimineața, următorul pas este aplicarea gelului-cremă: acționează asupra reînnoirii naturale a celulelor de la suprafața pielii, ajutând la prevenirea îmbătrânirii acesteia.

Dar, în cazul în care vorbim despre o rutină de seară, vom opta pentru crema de noapte. Aceasta hidratează, stimulează reînnoirea naturală a celulelor de la suprafața pielii, reduce producția de melanină pentru a îmbunătăți tonusul și ajută la menținerea producției naturale de colagen. De asemenea, completează procesul natural de regenerare a pielii în timpul somnului și ajută la prevenirea îmbătrânirii pielii.

În cele din urmă, nu uitați de protecția solară. Gelul facial hidratant cu spectru larg UVA/UVB și SPF 30 protejează pielea. De asemenea, activează procesul natural de reînnoire a pielii pentru a preveni îmbătrânirea acesteia, pentru un ten mai luminos și mai sănătos.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

*Prețul poate varia în funcție de distribuitor


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri