Brandul renumit pentru deserturile artizanale de inspirație internațională, Angeline Cake Boutique, oferă iubitorilor de dulce de calitate experiența palpabilă a creării celui mai faimos desert din lume prin seria de evenimente „Make your own NewYorkRoll!”.

Cel mai celebru desert al gamei Angeline Cake Boutique și – până nu demult – al planetei va putea fi personalizat într-o variantă cult de fiecare dintre pofticioșii de dulce care vor accepta invitația la seria de evenimente „Make your own NewYorkRoll!”.

Participanții vor putea savura experiența deliciului la prima mână alături de echipa Angeline Cake Boutique, alegând dintre opțiunile de cremă, inserție, glazură și topping pentru sute de combinații de arome incredibile, dar absolut posibile, de umplut, ornat și îndulcit propriul NewYorkRoll creat pe loc!

Angeline Cake Boutique, brand de cofertărie și patiserie artizanală, oferă această ocazie specială clienților pe tot parcursul week-end-ului 22-24 septembrie în Cake Shop-ul din Str. Dr. Iacob Felix nr. 59 (zona Piața Victoriei) din București conform următorului orar:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan
  • Vineri, 22 septembrie, între orele 17:00 și 20:00,
  • Sâmbătă, 23 septembrie, între orele 11:00 și 15:00,
  • Duminică, 24 septembrie, între orele 11:00 și 15:00.

Investiția dulce pentru această experiență unică și aromată este de 120 de lei pentru două persoane, incluzând un NewYorkRoll personalizat pentru fiecare și o băutură, pentru o experiență completă de relaxare și desfătare în compania cuiva drag. Pentru pofticioșii care își doresc mai mult există și opțiunea creării și achiziționării unui al doilea desert personalizat la prețul de 40 de lei, care poate fi savurat tot în cake shop sau luat la pachet.

„O să facem mai mult decât doar să alegem arome pentru umplut, glazurat și decorat. Musafirilor noștri le vom și povesti pe îndelete despre desertul lor preferat, la o cafea sau un cocktail, în timp ce se bucură, în tihnă, de anticiparea extazului primei mușcături din NewYorkRoll-ul creat de ei înșiși cu multă ingeniozitate. Garantăm că acea oră petrecută în universul Angeline Cake Boutique va fi o adevărată experiență intens stimulatoare de simțuri, care îi va vrăji nu doar pe iubitorii de deserturi, ci pe oricine ne va trece curios pragul pentru sesiunile «Make your own NewYorkRoll!»”, spune Andreea Simion, CEO & Sweet Experience Facilitator Angeline Cake Boutique.

Biletele pentru seria de evenimente „Make your own NewYorkRoll!” by Angeline Cake Boutique pot fi achiziționate extrem de simplu și de rapid de pe website-ul https://tomtix.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri