După o vară toridă, în care părul a fost expus la diferiți factori agresivi, precum razele UV, apa mării, poluare sau folosirea excesivă a produselor de styling, te poți confrunta cu probleme ca degradarea firului de păr, căderea acestuia sau sensibilizarea scalpului.

Pentru a-i redobândi sănătatea și frumusețea, este esențial să acționezi atât asupra factorilor declanșatori, cât și în privința ritualului zilnic de îngrijire.

Gama pentru păr de la Foltène®PHARMA cuprinde mai multe produse de îngrijire adresate atât femeilor, cât și bărbaților, care, folosite constant, pot ajuta la remedierea acestor probleme.

În gamă există mai multe tipuri de șampoane, destinate fiecărei probleme a părului.

  • ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI

Șamponul de întărire a firului de păr este un adevărat boost de energie și vitalitate pentru părul fragil, subțire și degradat. Formula acestuia stimulează întărirea părului, oferindu-i energie și strălucire, restabilind condițiile naturale ale scalpului.

Tratamentul pentru păr și scalp are o acțiune de revitalizare și întărire asupra părului. Stimulează creșterea naturală, normalizează și întărește ciclul de viață al părului, echilibrează lipsa nutrienților esențiali, previne îmbătrânirea scalpului și a părului. Formula tratamentului are în compoziție ingrediente exclusiv Foltene® PHARMA, compuse în principal din polizaharide sau glicozaminoglicani, la care se adaugă și DN-AGETM – un ingredient dovedit clinic în acțiunea anti-îmbătrânire.

Atât tratamentul, cât și șamponul împotriva căderii părului, pentru păr subțire, sunt disponibile în două variante - pentru femei și bărbați, având formule diferite, concepute personalizat.

  • DIVERSE PROBLEME ALE SCALPULUI

Șamponul anti-mătreață pentru scalp uscat sau gras este formulat special pentru îndepărtarea tuturor tipurilor de mătreață și reducerea formării acesteia. Ingredientele active din compoziție elimină microorganismele responsabile de crearea mătreții, ajută la ameliorarea iritației scalpului și îndepărtează descuamarea persistentă.

Gama pentru păr este completată și de un balsam special formulat pentru a hidrata și hrăni toate tipurile de păr și pentru a descurca părul ușor și rapid, fără stres. Oferă elasticitate și ajută firele să reziste la rupere, făcând părul mai moale și ușor de pieptănat.

Gama de șampoane Foltène®PHARMA acționează fiziologic asupra scalpului și părului, restabilind echilibrul natural. Compoziția lor fără SULFAȚI, uleiuri minerale, ceară de parafină și siliconi asigură un efect de curățare extrem de delicat.

Pentru noutăți despre produsele Foltène®PHARMA te invităm să ne urmărești pe paginile de social media: www.facebook.com/FoltenePharmaRomania și www.instagram.com/foltene_romania.

Informații prețioase vei găsi și pe site-ul nostru oficial, pe care te invităm să-l descoperi aici: www.foltene.eu/ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri