Victoria's Secret readuce în centrul atenției colecția Very Sexy - o gamă de produse parfumate care îți vor oferi note de eleganță și senzualitate, indiferent de momentul zilei sau locul unde te afli.

Comunicat de presă

Întreaga selecție de produse are la bază uleiuri esențiale atent selecționate, care stimulează simțurile și încântă prin profunzimea aromei. Parfumuri, spray-uri pentru corp, roll-on-uri compacte și loțiuni hidratante. Colecția Very Sexy reprezintă o alegere excelentă pentru femeile ce adoră aromele bogate, care persistă multe ore pe piele și totodată, oferă un aer sofisticat.

Din 1991 și până în prezent, Victoria's Secret a creat parfumuri ce au câștigat o recunoaștere atât la nivelul consumatorilor de sex feminin de toate vârstele, cât și al profesioniștilor din industrie. Astfel, brandul se poate remarca printr-o capacitate excelentă de identificare a nevoilor moderne și de elaborare a unor soluții ce ies din tipare, însă impresionează prin combinațiile atipice și rafinate.

Parfumurile Very Sexy sunt atribute esențiale ale unei personalități feminine. Aromele senzuale compuse din note contrastante și uleiuri esențiale, creează o combinație puternică și persistentă. Indiferent care parfum din gama Very Sexy vei alege, un lucru este garantat - vei avea parte de o experiență olfactivă unică și de neuitat, atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău.

Spray-urile de corp Very Sexy denotă versatilitate fără egal. Rolul acestora este de a intensifica aroma apei de parfum pe care ai aplicat-o dimineața. O cantitate minimă este necesară pentru a te înconjura cu un parfum delicat și plăcut. Totodată, acest spray este o alternativă grozavă pentru apa de parfum Very Sexy, datorită ambalajului ușor și a conținutului de diferite tipuri de substanțe cu efect hidratant.

Roll-on-urile Very Sexy sunt aici pentru a-ți face fiecare călătorie, excursie sau aventură un vis. Aceste sticluțe mici și compacte conțin aceeași compoziție de parfum ca și în sticla standard. Deși cantitatea este mai mică, perioada de persistare a aromelor bogate este exact la fel și, în plus, aceste roll-on-uri încap în orice poșetă, geantă sau tote bag. Dacă îți dorești un plus de neobișnuit, combină roll-on-ul Very Sexy cu un produs suplimentar din altă colecție - rezultatul? o combinație olfactivă superbă pentru diferite ocazii. Parfumurile lemnoase și orientale mai intense se potrivesc pentru o ieșire în oraș sau un date, în timp ce parfumurile florale sunt ideale pentru job sau facultate.

Loțiunile parfumate Very Sexy sunt niște produse cosmetice care se remarcă prin mirosul captivant, care deși este mai ușor decât al parfumurilor din aceeași gamă, are o profunzime la fel de remarcabilă. Acestea pot fi folosite zilnic, după duș sau baie, pentru a crea o stare de spirit adecvată. Pe lângă mirosul senzațional de care vei avea parte, te poți bucura și de modul în care ingredientele active vor oferi pielii tale un aspect neted și catifelat. Mai mult de atât, loțiunile hidratează în profunzime epiderma și creează o barieră de protecție. În combinație cu apa de parfum și spray-ul de corp Very Sexy, aroma loțiunilor va deveni una mai intensă și captivantă.

Un set de produse Victoria's Secret Very Sexy este întotdeauna alegerea perfectă - poate fi chiar un cadou cu ocazia unor evenimente speciale. În acest fel, vei oferi cuiva ocazia să descopere combinații în materie de arome, ce pot fi folosite zi de zi, impresionând de fiecare dată.

Dacă îți dorești să trăiești experiența Very Sexy la maximum, te invităm să descoperi fiecare produs în magazinele Victoria's Secret din țară sau online pe victoriassecret.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri