Soare puternic, cer albastru, plete fluturând în vânt la mare, picioarele goale în nisip, scenariul perfect oferit de aceasta vară, daaar, să nu uitam să ne îngrijim pielea & părul, așa că iată câteva recomandări de la MioBio, boutique chic de cosmetice organic

Comunicat de presă

HAIRCARE după (mult) soare

MÁDARA

  • NOURISH & REPAIR șampon pentru păr uscat / deteriorat, 68 lei
  • NOURISH & REPAIR balsam pentru păr uscat / deteriorat, 68 lei
  • COLOUR & SHINE șampon pentru păr vopsit, 68 lei
  • COLOUR & SHINE balsam pentru păr vopsit, 68 lei
  • FEED Mască pentru păr, 119 lei
  • SILK Micro-Keratin spray leave-in pentru păr, 95 lei
  • GROW Șampon pentru volum & creștere, 95 lei

Naturale, certificate Ecocert, fără silicon, cruelty-free

SENDO

Formulate pe bază de extracte biotehnologice, ingrediente naturale în proporție de peste 98%, unturi și uleiuri organice. Vegane & cruelty free.

  • HYDRATION Mască nutritivă pentru păr uscat, 49 lei
  • ULTRA REPAIR Mască reparatoare pentru păr deteriorat, 49 lei
  • ULTRA REPAIR Loțiune reparatoare leave-in pentru păr deteriorat, 59 lei
  • COLOR DEFENSE Mască pentru păr vopsit, 49 lei
  • COLOR DEFENSE Spray leave-in pentru păr vopsit, 53 lei
  • GENTLE USE Balsam leave-in, 42 lei

SKINCARE post vară

MÁDARA SOS HYDRA – gama de rehidratare

Conţin ingrediente organice cu efecte anti-oxidante şi antirid, cum ar fi extractele de bujor nordic, in sau acidul hialuronic. Hidratează, revigorează şi calmează tenul deshidratat şi tern, oferă strălucire pielii.

SOS HYDRA Cremă rehidratantă, 175 lei

SOS HYDRA REPAIR Ser intensiv, 175 lei

SOS HYDRA Eye Revive Cremă & mască pentru ochi, 157 lei

  • Pe post de cremă: dimineața și/sau seara.
  • Pe post de mască: se aplică, în cantitate generoasă, pe pielea din jurul ochilor. Se șterge sau clătește după 15 minute.

MÁDARA VITAMIN C Cremă reparatoare iluminatoare, 189 lei

Vitamina C este un puternic antioxidant, utilizat în îngrijirea pielii și dermatologie pentru a lumina, îmbunătăți tonusul pielii și a-i da o strălucire sănătoasă. Având o formulă stabilizată de vitamina C, foarte rezistentă la oxidare, această cremă hidratantă potențează strălucirea, revigorează instantaneu tenul tern și obosit, oferind pielii un aspect mai uniform.

Ajută la prevenirea hiper-pigmentării și a punctelor negre. Acidul hialuronic oferă hidratare intensă, în timp ce extractul de alge mărește efectul de strălucire, lăsând pielea mai moale și mai fină, infuzată cu prospețime și frumoasă strălucire.

SUSANNE KAUFMANN

MOISTURISING Mască hidratantă, 250 lei

Un must-have pentru toți cei a căror piele este uscată, stresată sau lipsită de strălucire. O mască bogată creată cu cele mai bune extracte botanice pentru a proteja și hrăni pielea, pentru o hidratare în profunzime și îmbunătățirea elasticității pielii. Îmbogățită cu un amestec de acid hialuronic care menține hidratarea, ulei antioxidant de migdale pentru protecție și extract de panseluță sălbatică, masca hidratantă ajută la netezirea aspectului liniilor fine și la îmbunătățirea elasticității pielii. Combinația de ulei de semințe antioxidante de broccoli, floarea soarelui și semințe de echium reduce iritația și roșeața, hrănește și susține regenerarea celulară, lăsând pielea revigorată, mai netedă și întinerită.

SUSANNE KAUFMANN

Mască GLOW, 325 lei

Glow este o mascã revitalizantã creatã folosind cele mai bune extrase din plante și flori, care fac ca tenul sã devinã limpede și luminos, sã radieze. Cu efectul sãu blând de exfoliere, Glow Mask dezvãluie un ten uniform, cu o a imperfecțiunilor și liniilor fine.

Masca oferã o infuzie de strãlucire care ajutã la luminozitatea pielii, lãsând-o sã arate strãlucitoare și plinã de vitalitate.

MOSSA

YOUTH DEFENCE Cremă hidratantă, 65 lei

Pentru ten normal/mixt, pe baza unui complex bioactiv din afine și vitamina E. Hidratează pielea în mod intensiv și în profunzime. Acidul hialuronic ajută la estomparea ridurilor și reduce primele semne ale îmbătrânirii.

YOUTH DEFENCE Cremă nutritivă, 65 lei

Pentru ten uscat. Formula bazată pe efectul complexului bioactiv din fructele de mur pitic și vitamina C hrănește și hidratează pielea. Acidul hialuronic ajută la estomparea ridurilor cauzate de uscăciunea pielii.

NOUTĂŢI

SUSANNE KAUFMANN

Ser pentru gene & sprâncene, 349 lei

Serul pentru gene și sprâncene combină activele botanice cu cele mai noi descoperiri științifice – pentru îmbunătățirea aspectului general al ochilor. Această formulă hiper concentrată conține extracte din floare de colț alpină cultivată local și sustenabil*, pentru a genera un efect protector și antioxidant, ajutând la stimularea creșterii genelor și sprâncenelor. Apa din frunze de nalbă, cu efecte regenerante, hrănește fiecare folicul și susține ciclul natural de creștere al firelor de păr. Serul este infuzat și cu extract din iarbă de silur, recunoscut ca remediu folosit în afecțiunile ochiului. O peptidă puternică este folosită pentru a crește nivelul de cheratină, oferind părului toți nutrienții de care are nevoie pentru a stimula dezvoltarea unor gene și sprâncene mai pline, mai groase și mai sănătoase.

*Floarea de colț este ocrotită prin lege. Extractele prețioase sunt obținute exclusiv din plante cultivate.

SUSANNE KAUFMANN

MEN Gel de duș & șampon revigorant, 240 lei

Gel de duș, șampon, balsam. Un all-in-one creat pentru a revigora corpul și spiritul, oferind o îngrijire delicată atât pentru piele, cât și pentru păr. Conține un amestec de extracte naturale derivate din aloe vera, extract de nalbă și ulei de semințe de măceșe, care mențin hidratarea și suplețea pielii, precum și surfactanți obținuți din zahăr care curăță la modul cel mai delicat. Extractul de mușețel împrospătează și tonifică pielea.

PULPE DE VIE

Loțiune de corp SWEET ADDICTION, 75 lei

Cu textura sa ușoarã și non-grasã, Sweet Addiction este o loțiune de corp hidratantã organicã certificatã. O cremã lejerã pentru diminețile aglomerate care poate fi aplicatã imediat dupã duș, pãtrunde rapid în piele și o hidrateazã perfect, fãrã niciun efect lipicios. Cu parfumul sãu captivant de floare de portocal, hidrateazã și catifeleazã întregul corp.

Toate produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București) și online – miobio.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri