Tehnologie japoneză și design simplu, ușor de manevrat!

Comunicat de presă

Ce obțineți atunci când combinați motorul liniar și senzorul de densitate a bărbii al aparatului actual de ras high-end Panasonic cu un sistem de tăiere cu 3 lame? Răspunsul este Panasonic ES-LT4B din Seria 700! Cu designul său minimalist, aparatul de ras umed/uscat este un dispozitiv esențial, ideal pentru cei care știu ce își doresc: tehnologie puternică, ușor de manevrat și la un preț bun.

Bărbierit uscat sau, mai degrabă, umed cu spumă ori gel? Panasonic ES-LT4B din Seria 700 vă permite să începeți ziua fără complicații, oferind mai multe opțiuni. De exemplu, acesta poate transforma rapid săpunul lichid într-o spumă fină în absența spumei de ras obișnuite.

Pentru un bărbierit perfect, prietenos cu pielea, ES-LT4B combină unele dintre cele mai bune tehnologii de bărbierit de la Panasonic. “Inima” Seriei 700 este motorul său liniar ultra-rapid, care este utilizat și la cele mai recente aparate de ras Panasonic Premium. Acesta acționează sistemul cu 3 lame, cu tehnologie de levitație magnetică, cu un număr total de 39.000 de mișcări de tăiere pe minut. Ca urmare, bărbieritul zilnic nu numai că se face în doar câteva mișcări, dar este și deosebit de delicat cu pielea.

Capul de bărbierit dispune de două lame de ras de finisare pentru un bărbierit și mai precis și de un dispozitiv de tăiere integrat pentru părul puternic și rebel de pe bărbie și gât. Toate cele trei lame sunt fabricate folosind tehnologia Panasonic avansată a lamelor japoneze care sunt considerate a fi deosebit de ascuțite, puternice și durabile. Ele sunt șlefuite la un unghi de numai 30 de grade și taie fără efort chiar și barba rezistentă. Foliile aparatului sunt, de asemenea, fabricate din același material de calitate superioară și permit un bărbierit deosebit de precis. Rezultat? Nicio urmă de barbă, chiar și după-amiază târziu.

Pe lângă puterea motorului liniar Panasonic și ascuțimea lamelor japoneze, seria 700 oferă o ajustare fiabilă a conturului. Capul de bărbierit cu înclinare laterală îi oferă utilizatorului mult control asupra aparatului de ras, în timp ce lamele flotante se adaptează natural la conturul feței.

Deoarece fiecare barbă este diferită, seria 700 este echipată cu cel mai sensibil senzor de densitate a bărbii de la Panasonic. Acesta determină densitatea și grosimea bărbii de 216 ori pe secundă și ajustează puterea motorului în consecință. Acest lucru face ca fiecare bărbierit să fie unic, la fel ca și fața care urmează să fie bărbierită.

Seria 700, denumită Panasonic ES-LT4B dispune de asemenea, de un trimmer articulat. Cu lama sa nano-șlefuită și ea (la 45 de grade), asigură contururi curate și margini clare de-a lungul perciunilor.

Energie Li-ion, încărcare și curățare rapidă

Indiferent dacă acumulatorul litiu-ion este încărcat complet sau aproape gol, aceasta nu are nicio influență asupra performanței Panasonic Seria 700. Motorul său liniar oferă întotdeauna o putere constantă, indiferent de nivelul de încărcare al acumulatorului.

Un afișaj cu LED din mânerul aparatului de ras simplu și atrăgător vă reamintește să îl încărcați la timp. Cei care uită vor putea totuși să iasă din casă la timp și bărbieriți perfect datorită funcției de încărcare rapidă. Doar trei minute de încărcare sunt suficiente pentru trei minute de funcționare. Întregul proces de încărcare pentru 45 de minute de funcționare se finalizează într-o oră.

Întreținerea Panasonic Seria 700 este de asemenea extraordinar de simplă. ES-LT4B este rezistent la apă și poate fi curățat cu ușurință direct la robinet. Jetul de apă curge printr-un mic capac din partea din față a capului de bărbierit, luând cu el și resturile de barbă.

Un sistem de blocare pe durata transportului, care se activează cu vârful degetului, asigură că aparatul de ras umed/uscat nu pornește din greșeală în timpul deplasării.

Materialele mate, de înaltă calitate și mânerul cauciucat fac din Panasonic ES-LT4B un instrument atractiv și sigur de utilizat, esențial pentru îngrijirea masculină.

Disponibilitate

Produsul va fi disponibil din luna Septembrie 2023 în varianta de culoare Deep Blue (ES LT4B A).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri