Piesele croșetate au un moment și vara aceasta, adorate de toată lumea indiferent de climă și de stil. Asociate cu comorile găsite în cufărul bunicii, acestea sunt prezente în fashion încă din anii '70, însă în ultimii ani, designerii marilor case de modă au reinventat stilul lor clasic și le-au readus pe podiumuri.

Comunicat de presă

Așa cum am putut vedea la Acne Studios, un look complet din tricotaje este alegerea perfectă, oferind o atitudine feminină, relaxată și cu un aer sofisticat. Mai mult Chloé, Isabel Marant, Marni și alți designeri care au prezentat colecții de tricotaje pe podiumurile S/S 2023 le-au transformat cu succes în ținute de festival sau look-uri de vară captivante.

Dacă vrei să fii în trend vara aceasta și să te bucuri de tricotajele pe care le ai deja în garderobă sau de achiziția unora noi, am pregătit câteva tips de care să ții cont atunci când te gândești să faci styling-ul.

Un top croșetat, boho poate fi ușor combinat cu o fustă maxi din denim sau cu o pereche de jeans, iar pentru un festival vibe alege niște cizme de cowboy până la genunchi. Fie că sunt albe, în nuanțe metalizate sau cât mai simple acestea vor fi de efect pentru întreaga ținută.

Dacă îți place să te relaxezi lângă piscină, atunci rochiile croșetate sunt modalitatea perfectă de a te simți ca într-o vacanță continuă. Această tendință ușor de stilizat poate fi purtată în multe moduri diferite. Inspiră-te de la Chloé, cu tonuri neutre, potrivite pentru un look minimalist, sau dacă vrei să atragi atenția, uită-te la paleta de culori îndrăzneață de la Casablanca, combinată cu sandale cu toc și accesorii funky.

Un alt aspect forte ale pieselor croșetate este succesul pe care îl au în construirea ținutelor de plimbare sau de zi cu zi - oferă un vibe și o finețe de vară însă în același timp și confortul necesar de dimineață sau seară când temperaturile sunt mai scăzute. Ușoare și aerisite, topurile croșetate sunt elementul ideal de garderobă pe care să le îmbraci atât la un eveniment, cât și în parc. Pentru un feel de chic urban îți recomandăm o pereche de sneakers confortabili sau sandale joase și o pereche de pantaloni în nuanțe de bej.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai hot trenduri ale fiecărui sezon, intră pe zalando.ro și vei descoperi o gamă variată de colecții actualizate de la branduri de top, tendințe și stiluri exclusiviste, care te vor inspira de fiecare dată să te exprimi liber și în felul tău. De la piese vestimentare lejere și casual, până la ținute pentru diverse ocazii, fiecare item ales de pe Zalando îți pune în evidență stilul individual și în care te simți bine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri