Povestea Oudish a început în Sibiu și s-a conturat în Paris, brandul fiind creat din dorința de a oferi spațiului din jurul nostru un parfum delicat și unic, iar spiritului mediul adecvat pentru pentru relaxare, contemplare și visare.

Comunicat de presă

Partea creativă a brandului Oudish este realizată în Paris, iar produsele sunt manufacturate cu delicatețe în România, din ceară de soia 100% naturală, uleiuri parfumate de înaltă calitate, cărora li se adaugă o pudră prețioasă strălucitoare.

Pastilele din ceară de la Oudish sunt realizate din boabe de soia, sunt vegane, sustenabile și biodegradabile. Oudish folosește uleiuri parfumate de înaltă calitate, fără ftalați, create de experți din Franța și Marea Britanie. Conțin atât ingrediente aromatice naturale extrase din plante și flori, cât și sintetice, acestea fiind fabricate din materiale artificiale. Oudish folosește pudră de mica, o alternativă naturală pentru a colora ceara și, de asemenea, pentru un efect strălucitor.

Oudish revigorează spațiul de acasă, de la birou, din cabinet, din sala de conferințe, din sala de yoga și pilates, din restaurant sau lobby-ul hotelului cu parfumuri speciale, care în același timp îmbunătățesc starea de spirit: oud, lavandă, miere, mosc, tobacco, tămâie, apă de hibiscus, vanilie sau lemongrass.

„Colecția ce poartă semnătura brandului Oudish se bazează pe oud, în timp ce colecția esențială include parfumuri emblematice, care nu de demodează niciodată, cum ar fi lavandă, miere, mosc, tobacco, tămâie, apă de hibiscus, vanilie sau lemongrass. Fiecare wax melts de la Oudish are o poveste unică. Vă recomandăm să le alegeți de pe www.oudish.shop pe cele care se potrivesc stării voastre de spirit și să folosiți puterea parfumului pentru a manifesta ceea ce vă doriți: Love, Calm, Rise, Glow, Monday, Home, Floral, Oriental, Sweet”, spun Andra și Anita Dina, creatoarele brandului Oudish.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri