Probabil că nu există persoană care să nu se fi confruntat vreodată cu problema cicatricilor. Fie că vorbim de o mică zgârietură, o rană mai serioasă, acnee sau operație, toate își lasă amprenta pe piele. Poate că de multe ori te-ai gandit să le atenuezi sau să corectezi aspectul lor.

CP

Un ajutor de bază în repararea pielii este REGEN-SIL® gel - un dispozitiv medical pe bază de siliconi, indicat pentru prevenția și tratamentul cicatricilor, acum disponibil și în varianta mai mare, de 50g!

REGEN-SIL® gel previne cicatrizarea inestetică și dezvoltarea excesivă a țesutului cicatriceal (eficacitate pe cicatrici noi și vergeturi), atenuează și aplatizează cicatricile în relief (eficacitate pe cicatrici vechi), estompează culoarea cicatricilor înroșite sau brunificate, calmează pruritul și disconfortul asociat cicatricilor.

REGEN-SIL® gel oferă SIGURANȚĂ 100%:

  • nu determină reacții adverse (siliconii sunt substanțe inerte din punct de vedere fizic și farmacologic);
  • poate fi administrat la nou-născuți, copii, în timpul sarcinii și la persoane cu piele sensibilă
  • fără conservanți, fără parfumuri
  • după aplicarea REGEN-SIL® se pot aplica alte cosmetice, inclusiv machiaj corector.

REGEN-SIL® gel se administrează la cât mai scurt timp după apariția cicatrizării țesutului lezat (de obicei 2-3 săptămâni după rănire sau operație), iar durata tratamentului poate varia între 8 săptămâni (pentru cicatricile noi) și 3-6 luni (pentru cicatricile vechi).

Aceste produs poate fi achiziționat din farmaciile partenere și de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmăriți-ne și pe rețelele de socializare: @FitermanPharma


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri