Philips Avent lansează cele mai inovatoare biberoane de până acum, modelul Natural Response care imită forma și comportamentul sânului și se adaptează la ritmul natural de băut al bebelușului

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), lider global în domeniul tehnologiei medicale, anunță lansarea noului biberon Philips Avent Natural Response. Philips Avent susține  alăptărea la sân, completată de oferirea laptelui matern cu biberonul. Noul biberon Philips Avent Natural Response are capacitatea de a se adapta ritmului unic de hrănire al fiecărui bebeluș.

Comunicat de presă

Cu o expertiză de peste 25 de ani de cercetare în fiziologia alăptării și hrănirea bebelușilor, Philips Avent a dezvoltat această soluție inovatoare pentru a le oferi părinților o variantă confortabilă de hrănire a celor mici. Noul biberon imită și se comportă ca sânul mamei, astfel că bebelușul își poate controla ritmul de hrănire, la fiecare masă, de fiecare dată, la fel cum se întâmplă în cazul alăptării la sân.

„La Philips Avent credem că părinții și bebelușii lor merită să beneficieze de cea mai bună îngrijire posibilă. Experiența fiecărui părinte este unică, de aceea venim în întâmpinarea nevoilor lor cu soluții de îngrijire personalizată adaptate și intuitive, dezvoltate alături de profesioniști din domeniul sănătății. Noua gamă Natural Response a fost dezvoltată cu tehnologie de ultimă generație și are un preț accesibil, pentru a fi disponibilă cât mai multor părinți”, spune Daciana Tulpan, Commercial Leader al diviziei Philips Personal Health România.

Noul biberon, cu tetina Natural Response, se adaptează ritmului individual de alimentație al fiecărui bebeluș. Noile biberoane au flux controlat, astfel că laptele curge doar atunci când cel mic suge în mod activ, permițându-i să controleze ritmul de hrănire și să facă pauze pentru a înghiți și a respira. Tetina Natural Response a fost proiectată pentru a nu picura și este compatibilă cu dispozitivul anti-colici AirFree.

În plus, tehnologia AirFree contribuie la reducerea colicilor și a disconfortului, împiedicând aerul să ajungă în burtica bebelușului. Dispozitivul anti-colici Airfree păstrează tetina plină de lapte, chiar și atunci când biberonul este ținut pe orizontală, pentru ca bebelușul să se hrănească într-o poziție cât mai naturală. Reducerea cantității de aer pe care o ingerează un bebeluș poate ajuta la ameliorarea unor probleme precum colicile, gazele și refluxul.

„Laptele matern este cea mai importantă sursă de nutrienți pentru bebeluș. Cu toate acestea, unele mame nu au mereu posibilitatea de a alăpta la sân. Acest lucru este perfect normal. Eu, în calitate de consultant în lactație, susțin soluțiile de hrănire alternative cu lapte matern. Prin folosirea unei pompe de sân, mamele pot extrage laptele și își pot crea o bancă individuală de lapte matern, pe care îl pot oferi bebelușului atunci când alăptarea nu este posibilă. Datorită faptului că noua gamă de biberoane Philips Avent Natural Response arată și funcționează ca un sân, mamele nu trebuie să-și facă griji că bebelușul lor va respinge alăptarea la sân, pe termen lung. Mai mult, acestea pot delega sarcina hrănirii bebelușului către partener sau alți membri ai familiei când e nevoie,”, spune Florentina Gheorghiu, moașă și consultant în lactație.

Biberonul Philips Avent Natural Response este disponibil pe Philips.com începând cu luna martie 2023. Vizitați Biberoanele Natural Response și Anti-colici | Philips Avent pentru mai multe detalii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri