Cea mai nouă campanie Reserved pentru primăvară-vară 2023 este fotografiată de Mateusz Stankiewics și aduce în centrul atenției siluetele simple, dar puternice. Mai mult, articolele se bucură de mici detalii rafinate care aduc orice outfit în centrul atenției. Elementele vintage, care se bazează pe o inspirație europeană sunt combinate superb cu stilul modern, de actualitate.

Comunicat de presă

Reserved propune pentru iubitoarele de modă o colecție capsulă ce îmbină ultimele tendințe cu conceptul de sustenabilitate. De exemplu, un trench supradimensionat bej, un costum negru și o cămașă albastră din satin reprezintă niște articole care indiferent de cum va evolua moda, vor fi mereu facil și plăcut de integrat într-un outfit. Această gamă se bucură și de un twist sofisticat, unde rochii și bluze decorate cu volane sau haine cu imprimeu floral, oferă un accent boho și primăvăratec.

Paleta de culori este una calmă, unde bejul, albul și albastrul - cu accente subtile de verde salvie și roz afumat - sunt în prim-plan. Alături de acestea, se remarcă și bogăția texturilor care este din nou un element cu impact puternic asupra unui look. Dantela, broderia, jacquard, jerseu structural sau tricotaje - toate însumează grija, atenția și calitatea cu care întreaga colecție a fost concepută. În plus, dacă îți dorești și mai multă complexitate vestimentară poți opta pentru piese care au inserții croșetate sau volane tricotate, matlasate sau cu margini decorative.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Nu în ultimul rând, dacă îndrăznești să descoperi cea mai nouă colecție Reserved, rezultatul va fi de fiecare dată unul eteric și unic. Fluiditatea ținutelor este oferită de elementele care deși inițial par contrastante - denimul brut cu tricoturile transparente, de exemplu -, ajung să se completeze neașteptat și surprinzător de frumos. Astfel, o versiune modernă a stilului urban este creată.

Ședința foto a avut loc în Insulele Canare, unde plantele exotice cu aspectul aspru reflectă perfect caracterul disruptiv dar superb al colecției de primăvară Reserved. Dacă îți dorești să descoperi întreaga colecție, vizitează magazinele Reserved sau accesează online reserved.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri