Mame, soții, iubite, prietene sau colege, toate femeile din jurul nostru merită să fie celebrate și apreciate pentru grija, atenția și iubirea pe care ne-o poartă. Pentru a le întoarce gesturile de generozitate, măcar o dată pe an merită să le răsfățăm cum se cuvine cu surprize și cadouri care să le arate aprecierea pe care o simțim.

Comunicat de presă

Martie este luna în care sărbătorim femeile speciale din viața noastră, fie că e vorba de mama cea dragă, prietena cea mai bună, sora sau fiica mult iubită, iar 8 Martie e ziua în care avem ocazia să facem un gest mic, dar prețios. Într-adevăr, timpul petrecut cu cei dragi este cel mai prețios lucru, dar cum ar fi să imortalizezi acest moment cu un dar care transmite exact acest lucru? Poate că florile și bomboanele sunt soluția cea mai sigură de idei de cadouri de 8 Martie, însă dacă vrei mai multă creativitate pentru a impresiona persoana iubită cu un cadou special, nu ezita să alegi un ceas cadou.

De 8 Martie, dar și în restul timpului, ne dorim ca femeile să se simtă răsfățate și să uite de griji, de stres, să se deconecteze de la sarcinile cotidiene. În loc de un simplu buchet de flori, cu un ceas rafinat și elegant, pe care îl poți personaliza printr-un mesaj gravat, îi transmiți persoanei iubite că tot ceea ce contează pentru tine este timpul petrecut împreună. Tocmai de aceea, pe watchshop.ro vei găsi o colecție de ceasuri de damă, absolut speciale, de la branduri internaționale recunoscute precum Versace, Tommy Hilfiger, Citizen, Armani, Guess, Lacoste, Just Cavalli și mulți alții.” a declarat Andrei Apostol, CEO WatchShop.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Modelele de ceasuri de pe watchshop.ro combină un design unic cu o tehnologie de ultimă generație, astfel încât se pot distinge cu ușurință prin stilul lor clasic, modern sau glamour, și calitatea superioară a materialelor utilizate.

Pentru că nu întotdeauna se întâmplă ca părerile femeilor și bărbaților să coincidă, mai ales când vine vorba de alegerea cadoului ideal, dacă vreți să mergeți la sigur pentru ziua de 8 martie, recomandările specialiștilor spun să alegeți modele de ceasuri cu design clasic, așa cum sunt modelele de ceasuri cu brățară metalică de la Tommy Hilfiger.

Dacă însă cunoașteți extrem de bine preferințele persoanei iubite sau acelei femei pe care vreți să o surprindeți cu un cadou de 8 martie, atunci puteți alege unul dintre modelele de ceasuri damă Versace, brandul recunoscut în întreaga lume pentru eleganța și calitatea oferite de casa de modă italiană.

Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Ceasurile Versace sunt mai mult decât simple mecanisme realizate pentru a indica ora, sunt accesorii care pot schimba stilul unei ținute, de la chic la glamour, care să încânte privirile celor din jur. Alege astfel pentru persoana dragă din viața ta, un ceas Versace cu forma rotundă, cu brățară elegantă din oțel sau cu o curea din piele naturală într-o nuanță puternică și vei oferi un cadou special cu care să își accesorizeze ținutele de zi cu zi sau pe cele de ocazie.

Pentru o doamnă care nu poartă ceasuri, o variantă de cadou ideal pentru 8 Martie poate fi un portofel elegant. Pe watchshop.ro vei găsi portofele de la Love Moschino, un brand italian iconic în lumea modei internaționale, care a câștigat popularitate datorită modelelor sale inovatoare, colorate și ușor excentrice.

Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

WatchShop.ro activează pe piața din România din 2009 și a cucerit pasionații de ceasuri prin modele originale, de calitate superioară și servicii premium. WatchShop.ro are un portofoliu de peste 17.000 de modele disponibile, de la peste 100 de branduri renumite la nivel mondial, unele dintre ele importate în exclusivitate. WatchShop.ro oferă și service în garanție, dar și servicii post-garanție, iar perioada de retur a ceasurilor este de 30 de zile de la achiziție.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri