De câte ori ți-ai spus: „De luni mă apuc să mănânc mai sănătos”, „De luni încep dieta” sau „De luni mă pun pe slăbit”? Dacă îți sună cunoscut, nu mai aștepta și preia controlul corpului tău.

Cu acțiune de reglare a funcționării organismului în condiții optime, PIDAGO SLIM ajută la reglarea și menținerea unei greutăți corporale optime.

PIDAGO SLIM este un supliment alimentar format dintr-un complex de ingrediente ce acționează prin reglarea metabolismului macronutrienților, în special metabolismul lipidic și glucidic, pentru menținerea unei greutăți corporale normale.

Produsul favorizează menținerea funcției renale normale pentru eliminarea surplusului de apă din organism. Nu conține lactoză, zahăr și gluten și este potrivit atât pentru vegetarieni, cât și pentru diabetici.

În completarea suplimentului alimentar, PIDAGO SLIM Thermo Active Oil este un ulei termoactiv, cu efect anticelulitic, ce creează o senzație de căldură la nivelul pielii, accelerând arderea grăsimii subcutanate, fără a avea senzație neplăcută de arsură pe mâini în timpul sau după masaj.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Nu uita că o greutate echilibrată este importantă atât pentru a ne simți bine în pielea noastră, cât și pentru sănătate. Însă, dacă te-ai hotărât să dai jos kilogramele nedorite, trebuie să știi că este important ca procesul de slăbire să fie unul sănătos, realizat în timp, cu răbdare, o dietă echilibrată și sport.

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmăriți-ne și pe site-ul pidago.ro și rețelele de socializare: @FitermanPharma


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri