BUCURAȚI-VĂ DE O EXPERIENȚĂ DE EPILARE PERSONALIZATĂ CU NOUA SERIE EY DE LA  PANASONIC. Spuneți adio firelor de păr subțiri cu NOUL epilator Panasonic EY Series

Comunicat de presă

Viteza, eficiența și ușurința în utilizare sunt caracteristicile cheie dorite de majoritatea femeilor, atunci când vine vorba de epilare[1]. Noua serie EY de la Panasonic este singura de pe piață care beneficiază de funcția Double Disk, ce oferă o piele netedă într-o singură trecere fiind proiectată pentru a se poziționa perfect pe piele, asigurând astfel cea mai bună prindere. Mai mult, noul epilator Panasonic EY Series este un sistem modular complet de îngrijire personală, oferind un singur dispozitiv ușor de manevrat, ușor de încărcat, cu un motor de mare putere și cu o varietate de accesorii disponibile pentru a satisface o multitudine de nevoi de îngrijire corporală.

Acest instrument rapid și eficient realizează eliminarea necesității de a trece de mai multe ori peste piele datorită discurilor duble care reușesc prinderea multor fire de păr, chiar și a celor de 0,5 mm, care nu ar fi fost îndepărtate prin tratamente cu ceară, ceea ce sporește confortul experienței de utilizare. Combinație dintre cele două role și 60 de pensete, o caracteristică exclusivă a Panasonic, fac ca seria EY să fie foarte eficientă în prinderea a cât mai multor fire de păr nedorit.

Deoarece pentru Panasonic este o prioritate să asigure produse care să fie delicate cu pielea, seria EY a fost echipată cu un senzor special care activează un LED atunci când se aplică o presiune prea mare, astfel încât să vă puteți epila cu o durere minimă.

Proiectat pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă de utilizare, seria EY este singurul epilator de pe piață care oferă 3 viteze diferite, pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastră și tipului de păr. Capul pivotant la 90° asigură o utilizare confortabilă și personalizată, mișcările de pivotare făcând ca epilatorul să se adapteze ușor la contururile corpului, ajungând la zonele greu accesibile fără efort. Adaptabilitatea aparatului este sporită și mai mult prin faptul că nu are cablu și poate fi utilizat chiar și sub apă. Acest lucru înseamnă că îl puteți folosi confortabil oriunde doriți: în baie, la duș, în cameră sau pe balcon. După 1 oră completă de încărcare veți obține o autonomie de 30 de minute, timp suficient pentru a epila ambele picioare, datorită conceptului unic Double Disk. Nu în ultimul rând, specificațiile de tensiune universală de alimentare ale epilatorului îl fac, de asemenea, ideal pentru călătorii.

Seria EY dispune de o gamă de patru modele, cu accesorii personalizabile, inclusiv un cap de bărbierit, un trimmer pop-up, o perie de exfoliere și un cap pentru îngrijirea picioarelor, diferitele accesorii depinzând de modelul ales, astfel:

Cap de epilare pentru picioare

(EY90/EY80/EY70A/EY70/EY31/EY30A/EY30)

Capul de epilare cu disc dublu, unic pe piață, prezentat în seria EY, include precizia unică a 60 de pensete pentru un proces de epilare rapid și ușor, care înlătură părul de până la 0,5 mm. Cu o dimensiune a pensetei de prindere a părului mărită cu 40% și având un unghi de deschidere mai larg (față de seria EL anterioară), mai mult păr este prins și îndepărtat cu fiecare mișcare, chiar și în zonele greu accesibile.

Cap de ras (EY90/EY70A/EY30A)

Capul de ras poate fi folosit pentru îndepărtarea părului de pe tot corpul, în mod special al celui de pe zone mari, cum ar fi picioarele și axilele.

Trimmer telescopic (EY90/EY70A/EY30A)

Conceput pentru a facilita tunsul părului lung, trimmerul Pop-Up te va ajuta să reduci cu ușurință timpul pentru ras.

Cap de epilare mic pentru axile și zona inghinală

(EY90/EY80/EY70A/EY70/EY31)

Ideal pentru zonele delicate, cum ar fi axilele și zona inghinală, capul mic de epilare îndepărtează chiar și părul din zonele înguste și greu de accesat.

Capac pentru zona inghinală / axile (EY30A/EY30)

Conceput pentru a tăia delicat părul gros din zona inghinală, capacul Bikini Cap poate fi atașat la capul de ras, lama de tuns ieșind apoi în sus. Asigurați-vă că tăiați părul lung înainte de epilare.

Capac pentru epilare delicată (EY90/EY80/EY70A/EY70)

Potrivită pentru începători, capacul Gentle Cap ajută la prevenirea atingerii discurilor de piele, menținând pielea pe loc, astfel încât epilatorul îndepărtează părul fără să tragă, făcând îndepărtarea mai puțin dureroasă.

Cap pentru îngrijirea picioarelor (EY90/EY80/EY70A/EY70)

Oferind drept rezultat călcâie netede ca satinul, capul de îngrijire a picioarelor este perfect pentru o pedichiură rapidă și precisă. Atunci când este aplicat pe pielea dură și îngroșată, pila rotativă exfoliază pielea uscată și moartă, făcând-o netedă și moale. Cu un cap rulant curbat, potrivit pentru îngrijirea de precizie, instrumentul poate fi folosit și pentru tratarea bătăturilor de pe partea laterală a degetului mare, precum și a tălpii picioarelor.

Perie de curățare sonică (EY90, EY80)

Acționând prin vibrații de mare viteză de aproximativ 3.100 de ori pe minut, peria de exfoliere Sonic Scrub Brush utilizează aproximativ 60.000 de peri de înaltă densitate pentru a exfolia eficient și a oferi un aspect neted și moale. Folosită de preferat înainte de epilare, utilizarea regulată a periei va ajuta la evitarea părului crescut sub piele.

Toate modelele sunt livrate cu husă și perie.

(EY90/EY80/EY70A/EY70/EY31/EY30A/EY30)

Linia de produse din seria EY prezintă o varietate a acestor accesorii pentru a acoperi nevoile individuale și pentru a obține modele accesibile. Puteți să vă completați cu ușurință setul inițial sau să înlocuiți părți pierdute sau deteriorate, cumpărând capete individuale.

Cinci dintre aceste modele vor fi introduse pe piața europeană în ianuarie, iar două noi modele vor fi disponibile din martie 2023.

Întrucât compania Panasonic este implicată în strategia de reducere și reciclare a deșeurilor, toate ambalajele acestor produse au fost realizate pentru a minimiza utilizarea plasticului, ajungând la un conținut de mai puțin de 2%.


[1] Sondaj realizat de Panasonic pe 2791 de femei din Germania și Franța în mai 2020.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri