Rage Age nu se oprește și își continuă povestea de rock'n'roll urban în era Y2K (și dincolo de ea). Colecția pentru toamnă - iarnă 2022/2023 este un omagiu adus tuturor celor care caută înainte de toate soluții îndrăznețe și neconvenționale în modă.

Comunicat de presă

După o revenire în forță, Rage Age prezintă o nouă colecție, de data aceasta pentru sezonul toamnă - iarnă. Continuă stilul și estetica aleasă pentru colecția de primăvară: inspirații din țesătura urbană, rock'n'roll și mult sex appeal! Propunerile brandului polonez sunt cu siguranță alegeri pentru cei curajoși și cu încredere în sine, care apreciază croielile neconvenționale și stilul expresiv. Colecția pentru toamnă - iarnă 2022/2023 reprezintă esența stilului milenial, un instantaneu al tendințelor direct de pe stradă și imagini nostalgice ale vechiului rock'n'roll - toate într-o ediție contemporană.

Propunerile Rage Age includ botine masive cu platformă și toc gros, cojoace din piele naturală neagră lucioasă și ciocolatiu închis, pulovere supradimensionate, cardigane și tunici din fire pufoase, costume boyfriend moderne în culori puternice și energice, blugi skinny care să se muleze pe siluetă și modele boyfriend deja în vogă. Colecția include, de asemenea, rochii cu motive florale, pantaloni trapezi strălucitori care alungesc optic picioarele și cizme peste genunchi cu toc subțire.

Nu lipsesc propunerile la fel de interesante pentru bărbați. În cazul acesta, punctul culminant al colecției pare să fie atins cu blugii cu efecte moderne de prespălare, pe care brandul recomandă să îi asortezi în acest sezon cu geci de piele atemporale sau cojoace din piele de oaie ultramoderne. Bărbaților le va plăcea probabil gama extinsă de tricouri cu imprimeuri originale sau pulovere cu un aer rock, însoțite de pantofi grei și ochelari de soare asortați.

Potrivit Rage Age, această toamnă aparține celor curajoși. Noua colecție a brandului este disponibilă pe modivo.ro și în aplicația MODIVO.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri