MIOBIO AUTUMN GOODIES!

Comunicat de presă

MÁDARA TIME MIRACLE

REFACE SLEEP & PEEL Ser de noapte (30ml)

Magia nopții

Ser cu profund efect de întinerire, ultra-rafinat, acționează pentru a diminua semnele îmbătrânirii și ale oboselii și o face în timpul somnului. Având în compoziție acid lactobionic, această formulă delicată acționează pentru a-ți regenera și reînnoi tenul în timp ce dormi, redându-i luminozitatea din confortul propriului pat.

Infuzată cu apă de mesteacăn nordic, formula de întinerire stimulează regenerarea pielii și activitatea celulară pentru a îmbunătăți tonusul tenului și a reduce aspectul liniilor fine și a petelor întunecate pentru o strălucire tinerească.

ReGENE OPTIC LIFT Serum pentru ochi, (30ml)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Acest serum, caracterizat de echilibrul ideal dintre opulența proprietăților și delicatețea texturii, furnizează o îngrijire intensivă, cu doza absolut necesară de respect pentru cea mai sensibilă zonă a tenului.

Conturul ochilor devine, instantaneu, mai luminos, bucurându-se, totodată, de un nivel vizibil de redefinire – un plus de fermitate. Aminoacidul hidroxiprolină vizează tocmai acest aspect.

TIME MIRACLE CELLULAR REPAIR Ser antirid (30ml)

Un concentrat cu proprietăţi active antirid dovedite clinic. Serul tratament asigură o îngrijire intensivă anti-aging. Tenul devine mai ferm, este hidratat și își recapătă vitalitatea. Pe baza formulei originale MÁDARA CELL REPAIR BIO-COMPLEX, suc revitalizant de mesteacăn, acid hialuronic şi 0% apă.

MÁDARA VITAMIN C

VITAMIN C Cremă reparatoare iluminatoare (50ml)

VITAMIN C Ser Intense Glow Concentrate (30ml)

Ready, set, glow!

Redă pielii strălucirea glorioasă cu vitamina C, acest ingredient legendar de îngrijire, cunoscut pentru efectele sale de iluminare, revitalizare și anti-îmbătrânire. Restart instantaneu cu aceste formule energizante care elimină aspectul tenului obosit, lipsit de luminozitate, lăsându-l proaspăt și radios. Sunt deosebit de benefice pentru a ajuta pielea să se refacă după expunerea la soare din timpul verii.

• Ajută la diminuarea hiper-pigmentării și a petelor

• Oferă luminozitate și intensifică strălucirea

• Stimulează producerea de colagen

• Protejează împotriva deteriorării epidermei cauzate de radicalii liberi

MÁDARA Organic Makeup

VELVET WEAR 32 WARM NUDE Ruj mat

VELVET WEAR 35 DARK NUDE Ruj mat

VELVET WEAR 37 SASSY Ruj mat

Textura catifelată se întinde ușor și alunecă pe buze ca un vis, asigurând o culoare frumoasă, confortabilă și un irezistibil look satinat.

GUILTY SHADES 65 LIZARD fard multifuncțional

GUILTY SHADES 66 HUNTER fard multifuncțional

Se încalcă orice regulă. Cu acest fard versatil care permite explorarea neinhibată a creativității. Se folosește drept blush, fard de pleoape sau highlighter. Se aplică pe pleoape, pomeți, tâmple, buze, micuța cută verticală care leagă nasul de buze, sau oriunde altundeva se îndrăznește.

MOSSA Organic Skincare

JUICY SHAKE Demachiant bifazic pentru ochi (100ml)

Formula sa delicată și suculentă în extracte benefice din fructe reușește să îndepărteze machiajul specific ochilor, chiar și mascara water-resistant, fardurile de pleoape dintre cele mai dense și, în general, produsele – de la concealer și până la creion – cu textură și consistență dintre cele mai heavy duty.

VITAMIN COCKTAIL ENERGY BOOST

Cremă anticearcăn pentru ochi, 69 lei (15ml)

Oferă o doză potentă de energie ochilor tăi, apelând la tot ceea ce are de oferit această cremă cu multi-vitamine, acid hialuronic și extracte de zmeură și cătină albă.

Formula sa naturală hidratează și revitalizează tenul, susținându-l spre redobândirea luminozității specifice unui ten sănătos. Mai mult, capilarele din jurul ochilor sunt fortifiate de conținutul de ingrediente active vegetale ale cremei Energy Boost, în felul acesta, tumefierea, cearcănele intens-pigmentate și ridurile fine devin puternic limitate.

LESS IS MORE Organic Haircare

THYME LACQUE spray fixativ (150ml)

STYLING – TOATE TIPURILE DE PĂR – lac fixativ, formă şi fixare puternică, strălucire.

Acest spray fixează coafura datorită substanţelor naturale din şelac, zahăr brut Mascobado din trestie şi miere, asigurând părului fixare puternică, strălucire atractivă şi hidratându-l. Părul miroase proaspăt a bergamotă.

FLOWER WHIP Gel (150ml)

STYLING-FINISH – BUCLE – PÃR NORMAL – cremã hrãnitoare pentru coafare, texturã, definire, efect anti-static.

Aceastã cremã pentru styling asigurã textura coafurii si permite definirea buclelor, fiind recomandatã pentru toate tipurile de pãr. Proteinele din mãtase asigurã strãlucirea pãrului si redau elasticitatea. Untul de nucã de Shea, ceara de albine si mierea îngrijesc si protejeazã împotriva deshidratãrii. Pãrul miroase senzual a portocalã si a ylang ylang.

OZN VEGAN

OZN – oje vegane naturale, cu acoperire intensă și o paletă variată de culori. 90% din ingredientele folosite sunt derivate din materii prime organice, sustenabile, cum ar fi lemnul, cartofii, sfecla roșie, spelta, trestia de zahăr, manioca sau porumbul. Pentru o îngrijire perfectă, au fost adăugate vitaminele A, C, E și Pro B5.

Lista sa de ingrediente este 22- FREE, fără substanțe care ar putea dăuna sănătății, cum ar fi formaldehida, DBP-dibutil ftalat, xilen, camfor, uleiuri minerale, siliconi, acetonă, toluen, parfum sintetic sau microplastic. Toate produsele OZN sunt 100% vegane.

AMELIE ojã naturalã

Amelie este nuanța perfect dozată de roșu ruginiu. Roșul și maroul se contopesc într-un ton care pur și simplu se potrivește oricărei femei.

COCO ojã naturalã

Coco este un ton pasional și întunecat de mov. Opulent, o culoare bogatã, dar cu note feminine indubitabil prezente.

Toate produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București)

și online – miobio.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri