Energică și casual, confortabilă și în conformitate cu tendințele - aceasta este noua colecție Reserved Denim. Pentru sezonul toamnă-iarnă 2022, Reserved pune accent pe siluetele hotărâte și îndrăznețe, construite pe principiul contrastelor, expresive și confortabile în același timp. Elementele de bază precum tricourile, hanoracele sau topurile, sunt combinate cu modele mai puternice la nivel de expresie, cu proporții amplificate, mai îndrăznețe.

Comunicat de presă

Reserved Denim încearcă să aducă la realitate nevoile oricărei iubitoare de modă atunci când vine vorba de colecția de articole feminine, oferind posibilitatea de a alege între un stil casual, adecvat zi de zi, sau un stil mai extravagant, dedicat vieții de noapte. Când vine vorba de acest segment al colecției, inspirația provine din moda streetwear, unde există o multitudine de posibilități: de la blugi ușor evazați sau complet largi cu talie joasă, până la jachete în culori metalice cu inserții tip plasă. Ceea ce contează este detaliul: abraziunile orizontale puternice sunt căptușite cu un strat suplimentar de țesătură pentru confort, pantalonii scurți cu talie înaltă sunt finisați cu o croială subtilă, iar body-urile au decupaje foarte adânci care contrastează perfect cu blugii low-end. Fustele mini cu un aspect asimetric sunt decorate cu franjuri de zircon, iar blugii sunt asortați cu cămăși, jachete și veste din denim, unde formele sunt voluminoase sau mulate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Reserved Denim jonglează cu multe nuanțe de albastru: brut, denim într-o culoare mai închisă sau albastru spălăcit. Pe lângă acestea se mai regăsesc tricouri și maiouri albe, franjuri din zircon argintiu, rochii din plasă și sutiene tip bralette. Accentele mai îndrăznețe sunt introduse în colecție prin accesorii: un roșu puternic al pantofilor și genților, un imprimeu inspirat de tablele de șah sau celebrele animal prints. Un alt aspect important este și textura materialelor, unde aerul disco este îmbinat cu elemente clasice: o rochie din plasă argintie care poate fi purtată cu un tricou alb simplu sau o curea de zircon cu blugi clasici.

Accesoriile includ genți mici tip baguette, ușor rotunjite, în stil Y2K, genți clutch alb-negre strălucitoare și o geantă shopper oversized. Pantofii fac referire la estetica emblematică de la începutul secolului: vârful lor este ușor alungit și au un toc subțire sau o platformă înaltă. De altfel, în Reserved Denim se regăsesc și cizme înalte, cu aspect șifonat: roșii, negre, lime strălucitoare, sau bluemarin cu textură de crocodil. Pe lângă asta, colecția conține și ochelari de soare moderni și bijuterii în nuanțe argintii: cercei, coliere cu ciucuri sau o curea de zircon decorativă.

Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023

Modelele de denim din campanie au fost produse în fabrici care îndeplinesc principiile inițiativei ZDHC (Zero Discharge of Hazardous Chemicals), la care LPP a aderat în 2020.

Moda masculină care se regăsește în Reserved Denim se concentrează pe autenticitate, funcționalitate și libertate de mișcare. În mod realist, acestea corespund nevoilor din viața de zi cu zi, introducând o doză de confort îmbinată cu un aer streetwear. Piesele vestimentare sunt create într-o notă uniformă, unde modelele de blugi sunt complementate de o varietate largă de tricouri tip jersey.

Colecția include noi forme ce dețin croiuri mult mai voluminoase. Pantalonii cargo, vestele cu finisaj brut sau o jachetă tip bomber supradimensionată sunt exemplele perfecte. Există, de asemenea, și seturi extraordinar de simple de stilizat, precum jachetele shacket și pantalonii din denim brut.

Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC Apivita România a marcat un nou început

Paleta de culori oscilează între un bleumarin închis și un gri cu aspect spălăcit, oferind suficient spațiu albastrului ce aparține denimului clasic. Colecția oferă o gamă largă de abraziuni, iar finisajele au un aspect cel puțin interesant: atât blugi, cât și hanoracele și tricourile au un aspect uzat, unele dintre ele fiind chiar tăiate pentru a oferi un efect nonșalant, casual.

Nu în ultimul rând, accesoriile rămân practice: rucsacuri și genți cu o mulțime de buzunare, o husă de telefon care poate fi purtată la curea sau în buzunar, șepci docker și beanie, o selecție de cizme cu șireturi Chelsea cu talpă foarte groasă și adidași mai ușori. Totul este menținut într-o nuanță de negru.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri