20 August este Ziua Internațională a animalelor fără stăpân, ocazie cu care, Mars, unul dintre cei mai importanți producători globali de dulciuri, mâncare și mâncare pentru animale, atrage atenția asupra numărului mare de animale fără adăpost și asupra importanței adopției în regiune.

Comunicat de presă

În ultimii ani compania a fost în prima linie în ceea ce privește ajutorul pentru adăposturile de animale și susținerea adopției, în prezent angajându-se să ajute animalele inclusiv prin educație privind adopția.

În timp ce, potrivit ultimei cercetări Mars realizate de Ipsos MORI, numărul adopțiilor a crescut semnificativ în perioada pandemiei, iar regiunea a înregistrat un trend pozitiv în acest sens, încă există un număr semnificativ de animale fără stăpân care așteaptă adopția. Munca adăposturilor și adopția sunt factori cheie în ajutorarea câinilor fără adăpost, iar Mars sprijină cauza și prin campanii de educare pentru cei care își doresc să adopte, oferind un exemplu pozitiv pentru alte organizații.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Specialiștii recomandă consumul a cel puțin 48 de grame de cereale integrale zilnic , cu toate acestea românii le consumă doar de 2 sau 3 ori pe săptămână Zâmbetul = Esența Fericirii - Dentalmall.ro marchează Ziua Mondială a Sănătății Orale, dar și Ziua Internațională a Fericirii cu o campanie despre zâmbete Art Safari îi prezintă pe cei 10 urmași ai lui Constantin Brâncuși

Mars, deținătorul unor mărci populare de hrană pentru animale de companie, cum ar fi Pedigree sau Whiskas, a fost în prima linie pentru a ajuta animalele fără adăpost și a susține adopția acestora. Pedigree este un brand pionier în efortul de a pune capăt fenomenului câinilor fără adăpost, cauză pentru care brandul a început o campanie de comunicare în 2021 în vederea încurajării adopției în regiune. Doar anul trecut, Mars a donat 3.000.000 forinți adăposturilor Noé și Rex din Ungaria. Donațiile au fost folosite pentru a finanța costurile medicale și de hrană ale câinilor grav bolnavi și, totodată, pentru a ajuta animalele abandonate din Ucraina, prin furnizarea de hrană în anumite puncte de livrare. În același timp, compania a colaborat cu organizații neguvernamentale din Slovacia care sprijină drepturile animalelor ajutându-le în lupta împotriva fermelor de cățeluși prin educarea potențialilor clienți și a organizat întâlniri online cu adăposturile pentru a ajuta demersurile de adopție pentru căței și pisici în Republica Cehă. În România, compania a donat 230.000 de porții de hrană pentru câini către 46 de adăposturi în vederea susținerii angajamentului pentru adopții.

Art Safari îi prezintă pe cei 10 urmași ai lui Constantin Brâncuși Art Safari este deschis special de 8 Martie Femeile primesc 50% reducere la bilete și tururi ghidate gratuite De Ziua Femeii, arată-i cât de mult o prețuiești cu un cadou fabulos

Credem că fiecare animal merită un cămin plin de iubire. Animalele aduc în viețile noastre multă bucurie, motiv pentru care Mars dorește crearea unei lumi mai bune pentru ele. Ajutorul oferit pentru limitarea fenomenului animalelor fără stăpân prin sprijinirea adăposturilor, campaniilor pentru adopții și educarea noilor proprietari de animale privind responsabilitățile lor ca stăpâni fac parte din efortul nostru de a construi o lume mai bună pentru animale”, a declarat Zuzana Losakova, Director Corporate Affairs pentru Mars Europa Centrală.

Pe lângă sprijinul oferit adăposturilor, adopțiilor și educării noilor proprietari, compania este dedicată binelui animalelor prin promovarea beneficiilor spațiilor de birouri prietenoase cu animalele. Mars consideră că prezența animalelor în spațiile sale de birouri este benefică nu doar pentru acestea, ci și pentru asociații Mars, iar birourile din regiune sunt o dovadă în acest sens. Angajații companiei au constatat că prezența animalelor la birou a condus la o atmosferă mai destinsă, cu mai puțin stres și o interacțiune mai ușoară la locul de muncă.

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! 7 februarie - Ziua Trandafirilor! Ce semnificație are și cum o puteți sărbători? Lord of the Dance, la un sfert de secol de la lansare, prezintă un show aniversar grandios la București, pe 20 mai

Mars lucrează în prezent la încurajarea altor organizații care să-i urmeze exemplul prin organizarea de birouri care acceptă animalele de companie, prin crearea unui set gratuit de instrumente publice unde companiile pot găsi informații despre cum pot fi create spații prietenoase cu animalele: https://www.bettercitiesforpets.com/resource/petsworkatwork/

Foto fr si main: Bogdan Sonjachnyj /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri