Creatoarea de conținut apare pe coperta broșurii din luna august, realizată în colaborare cu fotograful Diana Tarasova

Comunicat de presa

Vara aceasta, amplifică-ți look-ul cu cele mai tari hit-uri din make-up!

Simte energia festivalurilor cu Sunset Beats, noua colecție de machiaj de la AVON, în ediție limitată! Cele mai hot trenduri din make-up sunt aici pentru a-ți oferi o vară plină de culoare.

Fardurile în nuanțe electrizante, creioanele-gel grafice rezistente, lacurile de unghii cu efect 3D, stick-urile pentru obraji și buze în culori pigmentate, toate inspirate din nuanțele apusului, te vor ajuta să-ți completezi ținutele de party cu un machiaj pe măsură.

Valeria Lungu, în prim plan, pe coperta broșurii din luna august

Beauty Ambassador-ul AVON, Valeria Lungu, poate fi admirată chiar pe coperta broșurii din august. Valeria propune mai multe look-uri de festival, create cu ajutorul produselor din gama Sunset Beats, care pot fi descoperite în paginile broșurii. Toate fotografiile au fost realizate de Diana Tarasova, fotograf de origine ucraineană.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

„Iubesc vara și mă bucur nespus de mult că am ocazia de a lansa, împreună cu AVON, această nouă colecție de machiaj pentru festival – Sunset Beats. Ador look-urile de festival, iar paleta de farduri cu sclipici din noua colecție este favorita mea!”, a declarat Valeria.

Sunt absolut încântată de sesiunea foto. Fiecare membru al echipei este un profesionist în domeniul său. Pentru mine a fost o experiență foarte interesantă. Am avut puține emoții înainte, dar când am ajuns la studio, când am văzut întreaga echipă, m-am liniștit și m-am bucurat de timpul petrecut împreună. Am fost foarte încântată de Valeria Lungu”, a spus Diana.

Prinde apusul cu AVON, la festivalurile verii

AVON invită toți iubitorii de distracție la cele mai cool festivaluri ale verii – Summer Well (12-14 august) și Sunset Festival Vama Veche (18-20 august). Îi așteaptă zile întregi de distracție, sesiuni de make-up oferite de Beauty Experții AVON, concursuri cu premii și produse în exclusivitate. Mai mult, festivalierii pot prinde apusul alături de AVON de la înălțime, dintr-o zonă foto special amenajată.

Gama de machiaj Sunset Beats cuprinde:

  • Stick pentru buze și obraji Sunset Beats
  • Fard de pleoape cu sclipici Sunset Beats
  • Pudră iluminatoare Glow On
  • Contur de ochi gel
  • Mascara rezistentă la apă Ultra Volume
  • Mascara Ultra Volume
  • Lac de unghii mark. Sunset Beats

Produsele pot fi comandate și online, pe www.avon.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri