Promenada Sibiu anunță, în premieră regională, lansarea primei colecții proprii de haine, concepută într-un parteneriat creativ alături de artista locală Raluca Coșăreanu. Întreaga colecție are la bază spațiul în care ideea a luat naștere, Sibiul, și este inspirată cromatic și estetic de identitatea vizuală a Promenada Sibiu, de efervescența, forma și dinamismul regăsit în centrul comercial.

Comunicat de presă

Este o colecție ludică, într-un joc de forme și culori fresh și cool, completată de accesoriile realizate cu cele mai noi tehnologii, ce leagă și aduc unitate fiecărei piese vestimentare în parte.

Colecția este compusă din 14 ținute: full outfits sau neutre în roșu, albastru, verde, galben sau portocaliu, personalizate cu accesorii contemporane, minimaliste și este dedicată femeilor curajoase, care își spun povestea propriei identități prin stilul vestimentar ales. Fiecare piesă în parte este obiect vestimentar ce atrage atenția, iar împreună creează outfituri ce spun o poveste estetică specială.

„Colecția SYNERGIA conturează un personaj feminin versatil, pentru care atemporalul este motiv de construcție identitară a unui stil vestimentar unic. Trendul contemporan se construiește și se inspiră din studiul și tiparele diverselor perioade sartoriale, în construcții hibrid și interpretări creative” declară Raluca Coșăreanu, designerul colecției și partenerul de inspirație al Promenada Sibiu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland anunță programul magazinelor de Paște TOMMY HILFIGER IA STARTUL SEZONULUI SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ SMYK reduce prețurile de Black Friday la o gamă variată de produse

Raluca este un artist pluridisciplinar, câștigătoare a multiple premii și distincții la Gala UAD Cluj-Napoca, Strzemiński Academy of Fine Art in Łódź. Polonia, Inspired Contest Section Fashion design sau Romanian Fashion Week, Iași.

Pasionații de modă au avut posibilitatea de a descoperi deja colecția SYNERGIA în cadrul Feeric Fashion Week.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri