Pe 1 aprilie va fi lansat One True Singer, primul talent show produs de Max Originals în România și realizat de Global Records.

Comunicat de presă

Show-ul îmbină producția de tip reality-show cu cea de talent-show și va pune sub lumina reflectoarelor tineri artiști care vor demonstra că au tot ce le trebuie pentru a deveni următorul megastar al României. Concurenții vor trece prin multe provocări pentru a-și demonstra calitățile vocale, abilitățile de compoziție, anduranța fizică și mentală, talentul de interpretare live și multe altele. Pe parcursul concursului, juriul va avea sarcina de a elimina treptat concurenții, până când îl vor descoperi pe One True Singer – persoana care va depăși cu succes toate probele, va evolua și va reuși să devină un artist complet, demn de marele premiu – un contract muzical în valoare de 50 de mii de euro, la care se adaugă încă 50 de mii de euro direct în cont.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Povești de succes ale unor artiste ce au învins stereotipurile. Le vezi anul acesta în România! Mixit lansează primul său Calendar de Paște cu surprize crocante, colorate și aromate THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

ONE TRUE SINGER este primul reality show de talente, în cadrul căruia cele mai mari nume ale industriei muzicale și-au propus să arate toate calitățile necesare unui adevărat STAR.

Show-ul este creat în colaborare cu Global Records, casă de discuri independentă care oferă servicii muzicale complete, de la producerea și înregistrarea albumelor, până la lansarea și promovarea artiștilor, la nivel internațional. Noul format reproduce adevărata călătorie a unei case de discuri pentru a găsi artistul care are totul, un artist desăvârșit: o voce grozavă, voința de fier, abilitatea de a compune o melodie sau aceea de a fi un bun dansator, disponibilitatea de a învăța.

„Abonatul HBO Max se va bucura de un adevărat spectacol, un festin de muzică, dramă și pericol, care va da dependență încă de la început. Iar, la finalul episodului, din cei 14 tineri pretendenți la titlul One True Singer, sigur va avea un favorit. Pe parcursul sezonului, concurenții vor trece printr-o serie de provocări, una mai complexă decât cealaltă, propuse de experți din industria muzicală. Sunt teste de perseverență și dedicare, nu doar de voce și atitudine de star, și sunt menite să comprime în două luni munca experților care pot lucra și ani să modeleze un talent brut într-un artist complet.”, Ioanina Pavel, producător.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România S-a deschis The DumpStore, primul magazin din care nu vrei să cumperi nimic

OTS este o ocazie cu adevărat unică pentru noi. Un talent show original, conceptualizat de Global Records, producători cu acte-n regulă de hituri și staruri. Mai mult decât muzica în sine, ce ne-a atras la acest produs a fost autenticitatea lui. Ne-a fost clar că producătorii de la Global Records au toate datele pentru a face un show de succes. One True Singer este o competiție. Dar este în același timp mult mai mult – este o privire rară în culise și expune multiplele talente și abilitați de care orice tânăr talentat are nevoie ca să devină cu adevărat un artist complet. Iar tinerii cu care pornim la drum sunt impresionanți! Abia aștept să îi cunoașteți!” a declarat Johnathan Young, VP Original Productions, HBO.

"One True Singer este un concept pe care îl aveam pregătit de ceva vreme, a apărut în cel mai organic mod cu putință din exact activitatea noastră de zi cu zi și din dorința de arăta care este parcursul de la un artist talentat la un star. Suntem mândri că am avut ocazia să dezvoltăm și să producem acest show împreună cu HBO. One True Singer reprezintă un veritabil backstage pass, singurul show ce invită publicul în culisele industriei muzicale, pentru a putea vedea și înțelege pentru prima dată ce înseamnă să fii artist." a declarat Ștefan Lucian- fondator si CEO Global Records.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Principiile de bază ale mașinii CNC Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Reality show-ul de talente, One True Singer, o producție Max Originals, va fi lansat pe data de 1 aprilie 2022, pe platforma de streaming HBO Max.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri