Pentru a promova un mesaj de iubire, pace și unitate, Morphy Richards a oferit cadouri de casă nouă tinerilor care s-au căsătorit pe 24 februarie

Pentru că astăzi, mai mult ca oricând, avem nevoie de iubire, în ziua de Dragobete, brandul britanic de electrocasnice Morphy Richards a organizat o acțiune inedită pentru a  promova dragostea și a transmite un semnal pozitiv.

Comunicat de presă

Brandul a fost alături de perechile de îndrăgostiți din București care au ales ca astăzi să își unească destinele prin iubire, oferindu-le produse în dar.

Cuplurile care s-au căsătorit astăzi au primit cadouri de casă nouă constând în seturi de electrocasnice Morphy Richards – cafetiere, fierbătoare, prăjitoare de pâine și fiare de călcat. Tinerii căsătoriți au fost surprinși chiar la o Casă de Căsătorii din București, pe 24 februarie.

,,Credem că acum, mai mult ca oricând, avem nevoie să fim alături unii de alții și îi susținem astfel, prin acest gest simbolic, pe cei care au ales ca astăzi să fie o zi a dragostei, nu a conflictelor”, declară reprezentanții Morphy Richards România.

Lansat în 2021 pe piața din România, brandul de electrocasnice Morphy Richards, originar din Marea Britanie și cu o tradiție din 1936, promite să se dedice identificării nevoilor de consum specifice ale românilor și să aducă un nou nivel de confort și eleganță în casele românilor printr-o gamă variată de produse: de la aparate de gătit, cafetiere, fierbătoare de apă, roboţi de bucătorie, soup makere şi prăjitoare de pâine, până la aspiratoare verticale, aparate de curăţat cu aburi, fiare şi staţii de călcat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri