Dacă simți că bucătăria ta este prea aglomerată sau dezordonată, asta nu înseamnă că trebuie să rămână așa. Inspiră-te din bucătăria Ileanei Badiu pentru a crea un spațiu practic, estetic și în care ordinea se păstrează ușor!

Comunicat de presă

Având timpul limitat pentru bucătărie și gătit, organizarea spațiului, unde familia se strânge cel mai des la ei în casă, este foarte importantă pentru Ileana. Bonami.ro îți vine in ajutor.

Importanța unei bucătării organizate

O bucătărie mereu organizată este o adevărată provocare? Să fii ordonat și să păstrezi și o estetică deosebită nu este atât de dificil pe cât pare. Cu rafturi adecvate pentru o depozitare funcțională și un plan bine gândit, bucătăria ta se va transforma într-un spațiu curat și elegant.

„Nu petrec mult timp gătind neapărat, dar petrec mult timp de calitate în bucătărie cu ai mei și chiar și cu prietenii când vin în vizită.Tocmai pentru că ne strângem toți în jurul mesei în bucătărie, aceasta este esențială pentru mine."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. La nivel european, românii dispun de cel mai puțin spațiu în locuințe. Specialiștii Mobexpert îți arată cum să maximizezi fiecare mp disponibil pentru a răspunde tuturor nevoilor tale TOMMY HILFIGER IA STARTUL SEZONULUI SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ Revelația toamnei la Art Safari: Lilian Theil, o bătrână care zâmbește și „pictează” cu acul de cusut

Organizare cu stil

„Pentru că timpul meu este limitat, pentru că am un băiat adolescent care mănâncă mult și trebuie să își poată pregăti și o masă singur, am nevoie ca bucătăria mea să fie foarte curată și organizată - adică să poți găsi orice fără să cauți la nesfârșit și să arate impecabil.

Am folosit tot felul de organizatoare și recipiente unde să pot așeza în ordine alimente și ingrediente și să fie vizibile ușor. Însă estetica unui loc este foarte importantă pentru mine, așa că m-a interesat ca toate aceste elemente să contribuie la designul bucătăriei."

Depozitare eficientă

Este ușor să organizezi spațiul din bucătărie sau cămară folosind recipiente și cutii de depozitare de diferite dimensiuni. Această schimbare este modalitatea perfectă de a găsi mai rapid ceea ce ai nevoie. Ia în considerare lipirea unor etichete pe borcane și recipiente, astfel încât toată lumea să știe exact unde ar trebui să găsească lucrurile.

6 trucuri ingenioase pentru amenajarea unui hol Saturn în Pești - primul eveniment cosmic de mare amploare din 2023: Au loc schimbări majore de energie, decontări karmice, manifestarea unor dorințe în realitate! Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Optează pentru rafturi ajustabile pe două niveluri pentru a avea acces mai rapid la produse. Folosește organizatoare pentru tacâmuri pentru a evita haosul din sertare și alege suporturi suspendate pentru căni și cești pentru a economisi mai mult spațiu in dulap.

Foto: bonami


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri