Indiferent de stilul vestimentar abordat, orice garderobă are un element comun cheie: hainele negre, acele piese de bază care ne salvează ținuta indiferent de situație. Cu accesoriul potrivit, poți face din rochia neagră sau sacoul închis la culoare varinte vestimentare minunate pentru o întâlnire cu prietenii, un interviu, o plimbare sau o cină romantică.

Comunicat de presă

Hainele negre sunt minunate pentru orice ocazie, însă au tendința de a se decolora și de a-și pierde intensitatea spălare după spălare. Știai că dacă sunt îngrijite în mod corespunzător, hainele negre își pot păstra aspectul de nou mai mult timp? Detergentul Perwoll Black, în variantă lichidă sau capsule, protejează țesăturile, repară micro-fisurile fibrelor textile și redă strălucirea culorilor închise ale hainelor tale, pentru ca acestea să arate ca noi mai mult timp.

Detergentul Perwoll Black este disponibil în două variante:

Detergentul lichid Perwoll Renew & Repair conține o formulă complexă, Repair-Complex, ce are grijă într-un mod activ de culorile hainelor, redându-le aspectul de nou încă de la prima spălare. Acesta redă strălucirea culorilor închise, netezind și întărind fibrele textile, reparând micro-fisurile acestora.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De sărbători, te simți ”exact așa cum trebuie” cu produsele de îngrijire preferate Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Cu gândul la vară. Ritualuri de frumusețe care te pregătesc din timp pentru sezonul estival.

Perwoll Renew & Care Caps este primul detergent special de rufe sub formă de capsule pentru haine negre și închise la culoare. Piesele vestimentare sunt protejate împotriva decolorării și a uzurii precoce. Capsula cu 3 camere conține o formulă de îngrijire ce redă intensitatea culorilor și netezește fibrele aspre, pentru ca hainele să rămână frumoase mai mult timp. Capsulele sunt de 3 ori mai compacte decât detergentul lichid Perwoll și sunt complet solubile în apă.

#RethinkFashion, grija pentru haine înseamnă modă sustenabilă

Încă din 2019, Perwoll a lansat mișcarea #RethinkFashion pe care o duce mai departe și anul acesta prin proiecte și lansări menite să promoveze conceptul de “slow fashion”, axat pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte. Brand-ul încurajează consumatorii să aibă grijă corect de hainele lor pentru a le păstra frumoase și a le purta cu plăcere o perioadă cât mai îndelungată. Principiul #RethinkFashion este acela că dacă îți ingrijești hainele și realizezi noi ținute creative din ceea ce deja ai în dulap, vei merge mai rar la cumpărături. Mai puține haine cumpărate înseamnă un impact pozitiv asupra planetei.

Cu Inimile la vedere în acest an! 10 bijuterii moderne cu motive în formă de inimă ”Cu 1% mai bun”, povestea tânărului care a scris istorie, devenind prima persoană cu sindrom Down care a terminat un triatlon 𝗜𝗥𝗢𝗡𝗠𝗔𝗡 Cu siguranță nu știai aceste lucruri despre acest brand de încălțăminte

Mai multe detalii despre produsele Perwoll și tips&tricks pentru curățenie și îngrijirea hainelor puteți găsi pe Facebook.com/AskTeamCleanRO și Instagram.com/askteamclean.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri