E timpul să intri în joc!

Comunicat de presă

Te încântă emoția anticipării? Îți dorești să intri în Jocul tentant al Atracției? Atunci noua gamă de parfumuri Attraction Game pentru el și ea, lansată de AVON în Luna Iubirii, este aroma pe care o cauți.

Gama Attraction Game a fost creată împreună cu cel mai mare producător de parfumuri din lume, Firmenich, cu o tehnologie neuroștiințifică ce testează activitatea creierului, folosind tehnologia RMN funcțional, fiind dovedit științific că aroma stârnește emoții de plăcere – fapt confirmat de 100% dintre participanții la teste. Fă cunoștință cu primul parfum AVON care te ajută să duci jocul seducției la un nou nivel!

Parfumul se numără printre cele mai importante mjloace de seducție, în contextul în care 4 din 5 femei confirmă că aroma purtată de partener îl poate face mai atractiv, conform unui studiu internațional AVON.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. AVON lansează Eve Become, parfumul inovator care se transformă împreună cu tine AVON lansează Today Tomorrow Always: The Moment, parfumul care transformă momentele speciale în amintiri de neuitat Studiu AVON: Creșterile alarmante ale costurilor de zi cu zi determină 80% dintre femei să caute surse suplimentare de venit

Noile parfumuri Attraction Game captivează printr-o aromă hipnotizantă ce electrizează corpul, stimulează simțurile și cuceresc atenția oricui din jur, transformându-te instantaneu într-un adevărat #MasterOfAttraction.

Attraction Game For Her aduce un plus de seducție și surprinde printr-un acord între fructe proaspete și ciocolată neagră, cu note lemnoase și de ambră. Parfumul pentru el se remarcă printr-un amestec îndrăzneț de note picante de piper și cardamon, note de mijloc de ciocolată neagră, pe o bază de lemn și lapte cremos. Aromele te învăluie întro aură de mister și magnetism, intensificând experiența atracției.

Nu-ți lasa șansele în mâinile lui Cupidon de Ziua Îndrăgostiților, alege cel mai seducător și irezistibil parfum din gama Attraction!

AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță AVON publică Raportul de Responsabilitate Socială pe 2021: o lume mai bună pentru femei este o lume mai bună pentru toți Irina Rimes devine ambasador AVON și prezintă Hydramatic, primul ruj mat din lume cu nucleu hidratant

Horoscopul atracției în 2022 - prezentat de AVON x Neti Sandu

Pentru a celebra luna pasiunii odată cu lansarea noilor parfumuri, AVON lansează pe paginile sale de Facebook, Instagram și Tiktok Horoscopul Atracției 2022, creat în colaborare cu Neti Sandu, ce oferă previziuni despre cum vor funcționa legile atracției anul acesta și care sunt zodiile favorizate.

Cuplurile care vor să-și testeze puterea atracției printr-un joc vor putea descoperi filtrul Attraction the Game la Instagram stories, creat special de AVON.

Gama de parfumuri Attraction Game pentru ea cuprinde:

  • Apă de parfum pentru ea, 50 ml
  • Loțiune de corp, 150 ml
  • Mini-apă de parfum, ideală pentru călătorii, 10 ml

Attraction Game pentru el:

  • Apă de toaletă, 75 ml
  • Balsam după ras, 100 ml

Produsele pot fi comandate si online, pe www.avon.ro.

Imposibilul devine posibil cu noua gamă Anew Sensitive + by AVON: efect antirid și îngrijire pentru tenul sensibil Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri