De multe ori ne pleacă gândul la melodia lui Haddaway – What is love, dar deseori, în luna iubirii, ne amintim de dragostea pe care o purtăm pentru noi, pentru hainele noastre favorite și pentru lucrurile care ne definesc.

Pentru că uneori Valentine’s Day este și despre iubirea de sine.

Comunicat de presa

În acest an, în luna Dragostei, reîndrăgostește-te de tine, cu puțin ajutor de la Tommy Hilfiger, atunci când ai nevoie de un ”Stylist de good vibes”. Optimism implicit, individualitate fără mărimi și forța să iasă întotdeauna din sfera convenționalului, acestea sunt trei valori la care Tommy Hilfiger se raportează atunci când face referire la coolness-ul american pe care îl adaptează pentru publicul modern.

Lasă-te fermecat de icon-uri clasice, sustenabile care îți vor redefini garderoba și te vor face să te reîndrăgostești de tine. Îmbrățișează-ți trecutul și dă-i un twist de nou, într-un mix versatil, nou și mai ales, real. Be yourself with Tommy!

Indiferent de selecția făcută, reinventează-te cu piese statement realizate din materiale organice și reciclate, definitorii, care transmit întotdeauna un mesaj: I am bold, experimental, sociable and real!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cea mai frumoasă surpriză de Valentine’s Day se găsește în inima Bucureștiului Te vei îndrăgosti instantaneu de ele: 25 de idei superbe de manichiură pentru Valentine’s Day, Dragobete sau ori de câte ori vrei să celebrezi iubirea pentru tine! Horoscop de Ziua Îndrăgostiților 2023: ce planuri are Cupidon de 14 februarie pentru fiecare zodie în parte

Inspiră-te din stilul tău, dă-ți un restart fresh and be proud of who you are!

Descoperă produsele Tommy Hilfiger și pe Magazin Online Oficial | Tommy Hilfiger® Romania

Anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților, în perioada 9-14 Februarie, ți-am pregătit o promoție de 15% pentru orice achiziție a două produse, valabilă în toate magazinele selecționate Tommy Hilfiger și tommy.com.

Let love take over!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri